затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

или киберкултура за всички!
а може би защо хората имат лошо мнение за моделките и манекенките. защо ли се шири мнението, че са „тъпи“ (това е цитат, аз лично нямам отношение, нито желание да бъда съдник доколко може да е умен или не един модел). обаче се заформи интересна дискусия на един сайт за модели, в която дискусия един от известните модели на сайта катерина захариева, обяснява що е това „интернет език“ и как щял разбираш ли да измести книжовния.

четиво за добро утро.

да го духат езиковите, хуманитарните, математическите (както и всяко елитно училище, в което човек очаква да научи нещо повече) гимназии, да го духат университетите (където сигурно скоро ще минават защита и подобни неграмотно написани работи… въпрос на време е сигурно неграмотниците да наложат изискванията си, като си помисля как без малко да имаме и турски министър на културата), изобщо – да! на чалгата.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 25th, 2005
| публикувано в Интернет Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field