затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

По това време на годината обикновено се говори за онеправданите хора с друга полова определеност, ориентация и както те си го наричат. И разбира се се говори за Sofia Pride 2015.

Този път някак много силно държа да си кажа мнението. И то е – че не виждам причина да се случва този парад. Никой не отнема правото на някой да се самоопределя като каквото си реши (стига това нещо да не е престъпление по законите на държавата ни) нито да си изповядва каквато и да е религия или вярвания (стига отново да не извършва престъпление). Т.е. нямам нищо против съществуването на хора, които се самоопределят като такива със хомосексуална ориентация. Обаче имам изключително против това да ми се навира в лицето няколко седмици от годината. Защото като претендираме, че хората имат право да се самоопределят и да си го показват – геронтофилите и те са хора, и те имат право да се самоопределят и да „прайдват“. Некрофилите и те. Ми дай последните да помъкнат по един труп и да се натискат пред американското посолство.

Имам изключително против разпада на ценностната система в държавата, която не си е сменяла никога името, откакто съществува. Държавата, която е дала една от съвременните религии, която е дала писмеността на повечето народи. Държавата, която е дала начина на организация на държавния апарат, която организация днес се ползва от целия свят почти.

Имам против легализирането на инцеста в еврогейска европа, което много скоро ще стигне до нас (нали имате деца?! пък били те и осиновени, ако изповядвате хомосексуализма). Имам против легализирането и на тази пошлост по отношение на децата отново в еврогейска европа.

И ако всичко това трябваше да е нормално, то щеше да е нормално, и хората щяха да се възпроизвеждат като достатъчно немалка част от животинския вид, който има възможност да си променя пола за да се продължи биологическия вид, както и който съвместява в себе си и мъжки и женски функции, отново с оглед да оцелее биологическия вид. Щом едните хора се раждат жени, другите мъже, така трябва да е. Точка. Или ако някой счита че не трябва да е така, ами чудесно, нека си изповядва неговите виждания, без да има право да осиновява деца и да се оножда на центъра на Сердика (и навсякъде другаде). Същата Сердика, която едва не става столица на империята, вместо Константинопол. Защото така или иначе император Константин е обмислял и това.

Против съм и всякаква паплач, финансирана от НПО-та и ИПИ-та на Сорос и америка за България (нарочно е с малка буква). С които е пълно. Целият Интернет гъмжи с мнения и статии (вкючително в Дневник, как ли не се учудвам), чиито автори в рамките на 5 мин се проследяват до Отворено общество, ИПИ, МИНДИЛ, америка за България и още стотици хиляди неправителствени хранилки от името на страна, която е по-млада от повечето къщи на бабите ви по селата!

Против съм масовото оскотяване и оглупяване на народа ни, който все още счита като дата за първата си държава 681 година, и който продължава да вярва на лъжата, наречена славяни… Народа ни, който обезверен и манипулиран, и оглупял, хваща европейските пътища да мие чинии и слугува, на държави които са били част от канския ни хаганат, векове преди да се появят в сегашния си вид. Против съм продажниците, които се нареждат на хранилка на организациите, щедро даващи грантове за унищожаването ни като народ и държава. Какво ще ги правите тия пари бе? Ще си купите кола и къща, ще ходите на почивка в Гърция. И кво? Утре на 70г къде ще ги дянете тия грантове? А какво правим с кармата? Как ще изчиствате това и колко време ще го чистите?

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Много векове и много народи са се опитвали да ни заличат. Винаги сме се изправяли. И въпреки че навярно никога не сме били докарвани чак до такова стадо от слепци… пак ще оцелеем. А всички, които не милеят за това да се разкарат час по скоро в която посока им харесва.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юни 26th, 2015
| публикувано в Ефирно Коментари (10)

Коментари

 • тони, юни 26th, 2015, 11:05 pm


  Да не са пуснали някакъв нов наркотик, който съм пропуснал?

 • george, юни 26th, 2015, 11:38 pm


  Това трябваше да е остроумие някакво?
  Ти честно ли?

 • Христофор ташев, юни 26th, 2015, 11:42 pm


  Жоре, абсолютно си прав…но миналата година колко политици и посланици го подкрепиха…ми то какво излиза – педерастката мафия и т.н….

 • Pan4o, юни 27th, 2015, 9:57 am


  Жалък опит за напомпване на националното самочуствие. Добре бихте си партнирали по идеологически и патриотични недоразумения с Кеворкян между впрочем. И пак поредната теза за лошите външни и добрите вътрешни сили. А Америка ли цапа на площадката пред нас, или Гейвропата току що си хвърли фаса от колата пред мен ? А повсеместната чалга – и тя е резултат на Америка за България, Сорос и прочие. Аман от мантри и опорни точки.

 • тони, юни 27th, 2015, 7:31 pm


  Ами извинявам се, ако не си оценил хумора, но и аз не мога да оценя напъните ти да цитираш източници като зора и блиц с някаква руска пропаганда относно ЕС.

 • george, юни 27th, 2015, 9:56 pm


  За последен път пускам подобен малоумен коментар от теб.

  2010 г. ШВЕЦИЯ, Документ 1. „Expressen.se“. Статия: Депутат Риксдаг (Шведски Парламент) от социал-демократите предлага да се легализира инцеста в Швеция:

  http://www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

  Депутат от Парламента на Швеция – Моника Грённ смята, че инцеста трябва да се легализира. Тя ратува за легална интимност между баща и дъщеря, майка и син, братя и сестри и между други родственици.

  2012 г. ДАНИЯ, Документ 2. „FriaTider“. Статия: Датските политици признават инцеста за полова норма.

  http://www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex
  Датският политик Пернилле Шкиппер иска да се признае инцеста в Дания като полова норма.

  Документ 3. 2013 г. – ШВЕЙЦАРИЯ. Парламентът дискутира легализация на инцеста в Швейцария
  Видеодебати: http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

  Документ 4. Metrobloggen.se. Борба с инцестофобите – важно направление в програмата на европейските неолиберали.

  Легализация на инцеста – се казва в програмната статия на скандинавските неолиберали:
  http://metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

  Хайде се информирай преди да се правиш на остроумен? И не пиши повече тук, моля те.

 • тони, юни 28th, 2015, 12:02 am


  Информирал съм се преди да пиша. Чел съм и мотивите на горните предложения. Ти може да видиш тук списък и виж въпросните страни дали са легализирали инцеста:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Laws_regarding_incest

  Инцест в Швеция – забранен със закон;
  Дания – затвор до 6 години;
  Швейцария – затвор до 3 години.

  Русия – о, чудо – не е престъпление, но не могат да се женят.

  Поздрави и без лоши чувства.

 • Стас, юни 28th, 2015, 8:57 am


  Георги, документи??? Ама ти сериозно ли? След тези проити коментари как реши, че тези хора четат??? И мислят? А аз съм просто против да ми навират ориемтация и „малцинства“ разни платени медии. Не знам доколко е вярно, но основен проблем на България, според последния доклад на Гекропа бил инеграцията на ромите. В следващия ще е на „нестандартните“, а след това вероято на т.н. бежанци, които аз определям с термина „нелегални емигранти“. И да кажа, че нямам против никой от тях, но съм твърьо против да ми ги навират в лицето постоянно и да ни замъгляват мозъка с псеедо проблеми. И ме кефи как всичко дето вони се маркира с „опорни точки“ и „руска пропаганда“ (еврейски трик BTW), а факта, че разни чужди агенти открито защитават разпада на устоите на една държава се подчертава, като нещо ценно (стга да не е руския посланник – тогава има вой) .

 • george, юни 28th, 2015, 9:00 am


  Не бих се доверил на Уикипедия на 100% като достоверен източник. Пълно е къде с неволни грешки, които се твърди че са факти, до изключително умишлени.

  Четох какво пише там така или иначе. Въпроса е, че любимата ти свободна Европа не е нищо друго освен възстановка на Римската империя в относително лошия й вариант. Просто не познаваш историята, нито символизма, затова виждаш розовата й свободна концепция. Дори шибаната сграда в Страсбург е копие на Вавилонската кула дагое.
  Както и да е.

 • george, юни 28th, 2015, 9:27 am


  Стасе, за мен най-основния проблем за страната ни е изключително малкото родени българчета, за поредна година. Заедно с геноцида върху населението ни. Не може пенсията на бабите и майките ни да са 200 лева, а един бежанец да генерира над хиляда лева разходи. Не само защото първите са допринесли достатъчно, включително и чрез осигуровки.
  Друг проблем е липсата на пари втора поредна година (отрязани от президента ни) за честванията на Шипка, както и всички останали истински си наши чествания на българския дух.
  Затриват ни като нация!! Това Е основния ни проблем, а не малцинствата, нито хората с различна ориентация.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field