затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

безумията продължават. защо ли вече почти никой не го учудва това. вчера вечерта гледах по телевизията как арестуват млади хора, протестирали срещу заличаването и разпродаването на природен парк странджа. та се сетих как цял ден бакшишите стачкуваха в софия и разни министри ходиха да лижат подметки. закона е за всички?

Със спорно решение от днес, тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) отмени заповедта на министъра на околната среда от 1995 г., според която Странджа е природен парк… [пълен текст]

линкове по темата

http://www.gatchev.info/blog/?p=469
http://www.optimiced.com link1
http://www.optimiced.com link2
http://www.optimiced.com link3
http://blog.veni.com/?p=257

утре, 04 юли ще има флаш моб пред презинедството. начало 19.30 часа. мисля си, че ако се получи подобен моб сигурно ще е ефектно, и не дава никаква свобода на полицията да арестува хора!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 3rd, 2007
| публикувано в Ефирно Коментари (5)

Коментари

 • 0xAF, юли 3rd, 2007, 9:51 pm


  а ще промени ли нещо така наречения флаш моб ?
  не ми е ясно само едно: по кой начин можем ние (гражданите на Р. БГ) да се противопоставим на подобни безумици и лични, финансови интереси ?!?
  аз лично от година близо го играя наблюдател… не се вълнувам от глупостите които правят, просто немога да направя нищо по въпроса, само си наблюдавам.
  неискам да звуча отчаяно, но не искам и да ми казвате как мога да изляза и да стачкувам и да правя други абсурдни простотии (нямам време за тях, нито желание)
  ако някой има предложение – нека то да е смислено !

  моето мнение е че за съжаление всичко това ще свърши, когато не остане нищо за крадене, нищо за застрояване и прочие, но до тогава може и да няма хора на тая земя – майка България !

 • george, юли 3rd, 2007, 10:17 pm


  макар че какъв флаш моб ще е като всички знаят кога и къде ще се случи? включително и по новините…

 • george, юли 3rd, 2007, 10:21 pm


  сигурно няма да промени нищо, те станаха доста безумия които нямат решение. обаче определено трябва да има някакъв отзвук.

  аз се питам кога най-после ще наредят видео камери на всяко божо кръстовище в тоя град. направо трябва да вадят олигофрените по кръстовищата и да ги бият на място. аман.

 • 0xAF, юли 3rd, 2007, 11:13 pm


  хехе … може да застанем на пост и да раздаваме правосъдие … това по ми се вярва да се случи и да има ефекто отколкото флаш моба

 • fragile, юли 6th, 2007, 1:13 pm


  http://www.zazz.bg/play:808caae2 филм за Странджа…

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field