затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

не буквално де, но открих из архивите си като съм си записвал текстове от интернет страницата на nightwish, респективно дизайна й през далечната 1999 година. дали ме е яд, че не задържах домейна nightwish.org? мина ми когато tarja и nightwish се разделиха. иначе страницата им изглеждаше точно по този начин тогава.

другото на което попаднах е това, заедно с някои архиви от първия ми b2 базиран блог. едната от версиите му със супер изчестен дизайн много ме усмихна. всъщност обаче ако трябва да съм честен най-много се кефя на него по начина, по който изглежда точно в момента. следвано от relaxation темата на джон врана. която ползвах предишните години.

ха ха, намерих и някви статии за dark avenger, ще взема да не ровя повече, че кой знае какво още ще излезе от архивите :D. а като казах лента, днес ми пробутаха едно филмче от новия кодак про ектар 100 аса. за кога ли да си поръчам слънчево време за да го тествам?

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field