затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

$ swaret –upgrade fuji-libs

имам си нова играчка. едно малко сладко стативче с три степени, което мисля да ползвам за самоснимачката, за нощни експозиции, както и за макро снимки. най-якото е, че е супер компактно и се побира в джобчето на чантичката, където държа резервните батерии. не тежи, не яде място, дори не се откроява, но си е на поста!

края на март

за първи път от 4 години ще посрещна 31-ви поне с 4 часа сън. обикновено изкарвах 2-3 денонощия като се започне от 29-ти с по един час сън. има и хубави промени…

doro pesch

разрових си старите дискове за да намеря няколкото адски ценни mp3-ки на doro pesch, които само аз си знам как съм намирал (почва да ме хваща страх малко, че ровя в архивите… но беше по-силно от мен). независимо от силното хард звучене на doro и warlock, тя има едни от най-красивите балади. любимите ми са:

Doro Pesch – I’ll Be Holding On
Doro Pesch – The Fortuneteller
Doro Pesch – Fall For Me Again
Doro Pesch – Beyond The Trees
Doro Pesch – Rare Diamond

(още…)

хитринки

добавих някои хитринки към лога си: брой думи в даден пост, в секциите добавих брояч за общо дните, откогато имам блог, общо дни в които съм с wordpress, общо постинги, общо думи в тях, и общо букви в целия блог. хм. почти съм изписал едно малко книжленце.

wp-stats е вече patchlevel2, ако ме види alexking сигурно ще получи нервна криза :)

pc’s

започнах да превежам галерията и доста напреднах, но май ще продължа утре, защото ми е доста уморено. иначе откопчих малко време за филми – гледах x-men и impostor. x-men не беше нищо особено, по-скоро беше доста слаб филм, но нали наскоро гледаш втора серия, и викам да видя началото на историята. с impostor не стояха така нещата. доста приятен и напрегнат фантастичен филм. с край ала агата кристи. напомня ми за добрите стари времена на арнолд и зов за завръщане. за по-нататъка остана baraka (чакам си подходящия момент за него) и house of sand and fog, който ще се опитам да гледам още утре. май това ще ми е за днес. тази вечер ще се спи.

coppermine

след многократно тестване съм склонен да се съглася, че засега coppermine photo gallery е доста удобна за ползване, и компрамисно приятна за гледане, за разлика от EE, която е мега трудоемка за администриране и ползване и адски приятна за гледане.