затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

on-line

върнах обратно индексите, качих малко снимки на журнала и на главния си фото-сайт. имам да пиша малко впечатления за велинград и околности, ама няма да е точно днес (и там нямаше много котки! както очаквах). има и някаква серия от побити камъни през погледа на такумара, ама снимките са още в апарата и най-вероятно ще ги извадя най-рано утре вечерта. като съм готов ще направя 1-2 серийки в подсекция фото серии на сайта си.

попаднах на интересна статийка „как да си направим сами уникално … боке“. много добра! може да бъде открита на следния линк. някой да продава хелиос 58/2 за десетина кинта? че да не развалям хубави обективи за тестове… това със стотинката на челната леща също е добро. като нищо ще се прежаля за едно ув филтърче за никора и да му лепна 10 стотинки отпред за да вади гевречесто боке като огледалните чудовища! ха ха.

така де уж съм он-лайн вече, макар че имам да наваксвам с работата тия няколко седмици. хубавото е че като гледам гугъл поне не съм липсвал на някой. ще взема да си напиша мейла в 2-3 порно портала, поне спам да получавам баси. :D

мнение

дочуто от телевизора
– интересува ме честното ти мнение за моите рисунки
– че защо ти е? ако рисуването ти е в кръвта ще рисуваш докато умреш. какво значение има моето мнение?

канонски неволи с пан-сервиз .3

мии това беше. в петък ми пристигна канончето от сервиз. бяха объркали адреса за доставка и бяха понамачкали кутията малко. скапани палачьори! добре че се озъртах на балкона на офиса за колата на спийди. че иначе сигурно чак понеделник щесе да се разбере за пратката. Кошмар баси. апарата си работи пирфектно и наистина ми липсваше. щрака доста тихо в сравнение с двайстака…

днес дойде един пич от софия и го отнесе дизелчето. с голямо прискърбие се разделих с канончето. дано да направи същите хубави снимки, каквито направих аз с него. че като гледам сега назад бая хубави фотки направих с него. още помня как като го купих и след 2 дни тръгнахме на почивка за априлци и как си отснимах там на пеперудки и зветчета. първи допири с хубавите светлосилни механични стъкла. за китака почти не остана мегдан. макар че си е хубав широк обектив. не е като 17-40, но и не е 1100 лева. понеделник връщам част от парите които взех назаем за новото канон. и до 2-3 седмици дооправям и останалите и пак няма да вися на никой с пари. ох как обичам така.

броя дните до другата седмица за да се изгубя за десетина дни из планината…

печката е готова

… така де, канона.

днес най-после се обадиха от пан сервиз че дизела е готов и утре го изпращат наобратно. крайно време бешееее!!! да идва че вече чакат трима човека на опашка за да го купят. и разбира се шефа си чака парите, които даде спешно назаем за другия канон. айде още седмица и да приключваме с това, че да отида спокойно да релаксирам на планина десетина дни.