затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

пич къде ми е буркана?

вчера основах движение на бурканистите, на чието какво да правя ще се самообявя за председател. по някое време се очаква и първа национална бурканиада. всеки собственик на буркан може да се присъедини към движението на бурканистите. само дето сега заспивам прав, и повече ще пиша при първа възможност тези дни.

diana krall

голям фен съм на diana krall. не я слушам често, но обожавам да я слушам. днес ми донесоха в офиса едно нейно оригинално двд – live at montreal jazz festival. размазващо е. особено последната песен – departure bay narrow daylight. ще си го погледам за релакс, че ме чака работа до късно по един проект. ще взема да си накупя малко нейни оригинални дискове, както и другото двд което съм мяркал – live in paris. то беше също размазващо!…

heroes

охаа, сериала продължава. тази вечер въпреки че имам да правя проект по нощите, мисля първо да си изгледам 19 епизод от сериала. кога се изнизаха два месеца? май само този сериал продължава да ме радва. и бягство от затвора, и изгубени тотално ги прецакаха. имам някви очаквания към бягство от затвора отново да се пооправи, ама да видим. а да, и разбира се обожавам csi като визия. ще взема да изтегля къде що намеря серия от него като тръгвам на почивка живот и здраве за да има какво да се гледа.

между другото, само на мен ли ми се струва че жоро чорбаджийски прилича адски много на сейлър?

ffox2

никакви хакове и туикове от нета не вършат работа, поне при моя. просто съм на границата да го изделкам, а тъкмо му свикнах и ми хареса. обаче вентилатора на лаптопа направо полудява всеки път. под деветдесет мегабайта памет направо не ги харесва. баси експлорера яде повече от два пъти по-малко памет. май пак ще мигрирам към макстон.