затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

ibm thinkpad reserve

lenovo ibm обяви специален модел на thinkpad серията по случай нейната 15 годишнина, която вече не е само концепция а съвсем реален модел – ibm thinkpad reserve. освен изработката и облеченото в естествена кожа бижу, lenovo ibm гарантират 24 часова поддръжка на специален телефон от специално обучен екип за този модел. остава само да се бръкнете с около 5000$ за него. ако разбира се ви има в списъка с поканените…

линкове
thinkpadreserve.com home site
thinkpad news on ibs.bg
thinkpad reserve on tabletpcreview
thinkpad reserve on gizmodo
thinkpad reserve on pocket-light.co.uk

комуникация

дали не са вдигнали последната седмица цените на книгите няколко пъти? и изобщо защо напоследък хората очакват да ги забавляваш и занимаваш, при това ако може да не влагат нищо в разговора? нали уж комуникацията беше двупосочен процес! при него и двете страни участват. образно да гледаш в тавана и да чакаш да те забавляват е едно наистина доста интересно хрумване. ще взема да го пробвам и аз някой път.

schiller – sleepy storm

много яко зациклих на тази песен….

не знам дали бих отишъл да гледам на живо шилер, но с удоволствие ще го повъртя това докато се умори айпода… а той по принцип си е доста държелив.

(още…)

мразим лято

направо нямам търпение да дойде есента, въпреки че е прекалено далеко… знам. така да не харесвам тези жеги… дори не може човек да легне да се наспи нормално. добре, че маршрута ми до офиса и обратно е динамичен и го нагласям по натовареността на пътя, която е различна сутрин и вечер. както и през различните сезони. а и като добавя към жегата това, че за последния месец имам сигурно сумарно около пет часа навън с фотоапарата… пълен ужас.

поне използвах тази вечер времето да прочета една интересна статия от кен рокуел. която звучи особено несериозно на пръв поглед, но има в себе си адски много истина… фотографията е магия и въображение… техниката не прави добрата фотография, тя дава само повече технически възможности и нищо повече. има прекрасни снимки със супер смешна техника. има и пълен бълвоч с ужасно скъпа техника. но това в никакъв случай не е правило, по-скоро е изключение за мен.

ето и въпросния материал. горе има и превод на руски език:
your camera does not matter

обмислям да напиша отделна секция към сайта си с възможно най-културния отказ да давам мнението си за чужди работи. в редките случаи, когато някой се престраши после се сърди, а това е загубено време за всички. има нещо грешно в това всеки да търси ориентири и да се изявява самият той като такъв. една от причините да разчитам на мнението на един-двама човека за последните две години, както и да избягвам да вземам лично отношение в обратната ситуация.