затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

малко почивка

свършва ми чая, който си домъкнах от хамбург – някаква специална селекция черен чай, в който има слънчоглед, портокалови кори, кайсии и още някави дивотии. но е най-вкусният чай, който съм пил. направо съжалявам че не напълних торбата с десетина пакета чай. трябва да потърся някой, който се връща от хамбург да го пратя до магазина там.

имах няколко доста тежки седмици с много работа, включително до ранни зори. тая вечер ще изпия един чай и ще се наспя. всичко може да почака до утре…

за уеблога

тези дни си починах от интернет, къде по мое желание, къде имах проблеми с основния си компютър и два дни съм бил offline. (който ми е писал на мейла ще му отговаря, все още не съм стигнал до там). и днес попадам на това мнение:

Сега ще четете каква ще е модата на портмонета и гейските прически и всички бози, с които масата глупаци заливат блоговете си.

това е цитата на месеца според личната ми класация :D

много ми липсва времето преди няколко години, когато да имаш уеблог не беше модерно. когато уеблога все още минаваше за лично пространство, където всеки да си пише каквото го вълнува, при това без да гони статистика, да генерира празни теми само и само да пише всеки ден.

http://

тези седмици не успявам да си харесам нищо на алтфотос, който по принцип ми е много любимо място за издирване на хубавинки, затова пък си харесах още нещо от фликър. този път става дума за един пентаксианец, който много ме зарадва.

http://flickr.com/photos/fuctupfactory/
http://raffee.blogspot.com/

от кадри като този и този, направо му идва на човек да си купи един пентакс 31 лимитед заедно с някакво пентакско тяло и да снима по цял ден без да спира. а, сетих се за още едно местенце, което ми хвана окото, но не съм го доразгледал:

http://flickr.com/photos/moaan/

лениво съботно

най-после малко да релаксирам и аз, след няколко поредни уикенда, в които работих. този съм решил да не работя и тази сутрин си поспах повече. поспах си и след обяда. вънка днес вече се усеща есента, не е над тридесет градуса и подухва ветрец.