затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

4 свещички

ambient defocus

този блог днес стана на четири годинки и започна петата. някак неусетно се изниза времето и не успях да му сменя премяната, а отдавна се каня. дори съм нарисувал един-два варианта, но това ще се случи най-рано по коледните празници навярно. и май е твърде вероятно да няма нищо общо с това, което съм нарисувал. това все още продължава да е моето местенце, където си пиша като ми е кеф разни ежедневни неща около мен, както и неща които не бих искал да забравям.

а фара от мини-постера няма нищо общо като аналогия или символ с пътеводител, или от сорта. сетих се неволно докато пишех първия фотограф, който бях харесал още с прохождането си в интернет – denis o’hara. по него време не съм си и помислял, че ще се запаля така по фотографията. и до днес ходя да гледам понякога.

благодаря на хората, които мятат по един поглед понякога. не се стремя да съм интересен и съзнавам, че понякога съм отегчителен, но такъв е и живота. все пак поддържам това местенце на първо място комфортно за мен самия. :D

ден за размисъл

ambient park

днес било ден за размисъл. аз размишлявам върху въпроса в какво да вложа времето за гласуване – половин час повече в леглото, половин час на балкона с чаша кафе в ръка, горещ душ за добро утро, книга в ръка и нещо свежо на слушалките… до утре все ще съм направил своя избор. :D

уморено

в дни като този направо ми се иска да не си изкарвах хляба с работа на компютър. въобще не слагам в сметките носенето на преносимия офис като костенурка постоянно с мен, а по-скоро часовете които ми се събират понякога пред компютъра. като гледам днес ще ги докарам някъде над четиринадесет часа. тайно си мечтая да успея да си открадна час на морска гара в края на седмицата…

бебешко!

от тази сутрин вече сме четирима в семейството. имаме си второ детенце – дъщеричка. зодия везни като татко си. майката и бебето са добре. много сме щастливи. приемам приветствия надвечер, защото не съм спал през нощта и минутка.

canon eos 7d

днес канон са регистрирали търговска марка canon eos 7d. слуховете нашепват за 14 до 16 мегапиксела фул-фрейм, навярно с вграден грип. и много навярно около цената, на която влезе canon eos 5d преди време.

canon eos 7d at upc database

след година-две ще има ако не чисто ново, то поне леко ползвано цифрово фулфрейм тяло при цена около и леко над 2000 лева. ще кътам стария цифрак до тогава и ще трупам мазна стъклария.