затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

ухае ми на….

фолклорен фестивал и яко снимане на единственото шаренко събитие във варна през годината. единственото нещо, което ми липсва във варна е наличието на повечко подобни фестивали за да може човек да си поснима на воля готини дрехи и ситуации.

amazon: michael kenna

харесах си две книги от амейзън:
michael kenna: a 20 year retrospective
michael kenna: retrospective two

какво се случва ако човек си поръча книги за 100 долара от амейзън? на адреса ли пристигат или в митница. коя спедиторска фирма е добре да се ползва – юпиес или диейчел? а тип доставка? мита и други такива дължат ли се?

варна-бейрут

това е. свършиха се начините и възможностите на полиция и община да ограничи паркирането по един от булевардите, който до скоро си беже дори уж само пешеходна зона. сега решихме въпроса с поставяне на заграждения пълни с пясък, като в един малък бейрут. не че колите пак не спират, дори този път по средата на булеварда, но поне сме се опитали. ей нямат грай глупостите значи. точно за седмица с два-три патрула от моторизирани полицаи и тоя булевард се разчиства завинаги. яко глоби и това е. дано не приложат челния опит на тези заграждения из целия град..

почивно

много добре ми дойде този уикенд. а и шофирането из варна по него време на седмицата е същото удоволствие, както преди няколко години. дали всички са по плажове, екскурзии извън града или по родните си села – не знам. но ми харесва крайния резултат от почти празните улици. харесва ми и чашка двадесет и пет годишна ракийка докато си чета книгата на спокойствие. ще избутаме някак и до другия уикенд, няма как.

10

днес правим с жена ми 10 години семеен живот! брейййй! как се изнизаха 10 години набързо, все едно е минала година. тези дни определено няма да работя, а ще си угаждам. още повече и тинкпада ми е на ремонт от една седмица и работния компютър, който ползвам (тинкпад r50e) може да те накара да намразиш компютрите. въпреки че е по-добре с него, отколкото без него. но ми минава кефа да довърша разни задачки, които ми се насъбраха тези дни и ще ги отложа за след седмица, когато ми дойде тинкпада от ремонт. имам и някви кадри във фотоапарата, но и те си чакат хубавия екран. май остана днес да се излежавам и да си чета мостовете на медисън.