затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

dpv 05/2008

в списание digital photo video брой 5 от 2008 година, който излезе наскоро има два мои материала – интервю с любомир бенковски, регионален мениджър за варна на булфото и дългогодишен репортер, и втория материал е за международния фолклорен фестивал, който минава през варна есента.

jpegmag

преди два дни получих мейл, че jpeg magazine го спират като проект – и интернет частта, и списанието. много мъчно ми стана, защото ми харесваше. бях си направил и потребител, но така и не намерих време да участвам със снимка или есе в някой от броевете. т.е. не намерих време да изпратя нещо, дори да не бяха го включили в даден брой. пазя си на компютъра десетина pdf броя и ще си ги прелистя тези дни. жалко за проекта.

честита нова две и девета!

изпратихме старата година. беше много хубаво по семейно. както последните две години. няма да правя разбор както предни години, само ще си кажа, че беше една много добра година. пожелавам си две и девета да е още по-успешна!

от днес има вече и софтуерно отключване на iphone 3g, при това за firmware 2.2, baseband 02.28, което е точно последното излизало от епъл. и което значи, че всички блажат яко (въпреки известните трудности по подкарването към този момент все още). сутринта ъпгрейдвах 2.1-2.2, и преди няколко часа отключих. dev-team владеят.