затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Sade – Soldier of Love! (2010)

След 10(!) годишна пауза от предния албум, сега само след три месеца феновете ще се наслаждаваме на нов албум – Soldier of Love!

Много бих искал да е завръщане назад, и да звучи много повече като Love Deluxe, отколкото като Lovers, като не ми пречи да е още по-голямо завръщане като още по-предните албуми.

Жалко, че слуховете за края на ноември не се потвърдиха и ще се наложи да чакам до февруари.

proshow end \\sunday

На началната страница на домейна ми, има линкове към 4 видео презентации, които съм правил през годините интерактивно с мои кадри. И които всъщност дават наистина по-различен поглед при разглеждането на снимките.

Решил съм обаче да ги махна в края на седмицата. И няма да ги пускам повече занапред (така че ако на някой ще му липсват може да си ги изтегли тези няколко дни за последно). Най-вероятно ще си посортирам най-после (след почти две годишна пауза) флаш портфолиото, и то ще изпълнява функциите на тези интерактивни презентации.

Както и новия ми сайт.
За него по-късно.

tilt-shift.net

tilt-shift project

Ей така съвсем неусетно tilt-shift.net, станал на 2 годинки (звън на чаши). Кога се изнизаха нямам никаква, ама никаква идея. Първоначално направен с идеята да се лансира на Хартблей, няколко месеца по-късно реших да си го задържа и да си го ползвам за фото-журнал по отношение на тилт-шифт фотографията си. Много си го харесвам като проект и се надявам да види още повече фотография за в бъдеще.