затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Някакъв статс

Според аналитика на Google, директните посещения на сайта ми са едва 9%, след това следват референтни сайтове около 24%, и всичко останало търсачки. От една страна добре, съвсем явно Google доста ме харесва, от друга обаче никак не е добре, трябва да наема някой да пише регулярни и интересни неща в блога ми :D

отново за Sade

Случайно реших да проверя дали не са изпуснали нещо за новия албум на Sade, и се оказа че са – има промо клип на водещата песен от албума. Не звучи лошо, напротив има едно особено усещане като богатост на музиката. А нейната винаги е била толкова минимал, колкото да не пречи на това, което дава гласа й.

Разбира се цяла вечер слушам Sade. Гледам за сетен път с изненада, че почти не съм писал през годините в блога си за нея, може би за да не я деля с никой. Сещам се и за BlackHole и колко трудно си намирах касетите й. Как си купих нейни дискове, а все още нямах устройство на което да ги слушам.

Не знам вече дали чакам новия албум. Знам че обожавам Cherish The Day, и винаги ме натъжава.

Честита Нова 2010

Да сме живи и здрави, да се радваме на семеен уют и по-малко от онези отрицателни хора в ежедневието си. Да бъдем мъничко по-добри с всички, и да ни спохожда късмета!

Предната година си казах, че се е изнизала бързо, но тази направо отлетя с реактивна скорост. Беше странна година, в която научих доста неща, включително за себе си, година (и предизвестието за напускане от преди няколко дни, което е в чантата ми), която затваря надявам се, една шест годишна страница от живота ми. С работа която не бих искал да практикувам повече, и с това да печеля пари за други хора.

Хазартно или не, се надявам 2010 да не е просто поредната странна година, а да е първата от един по-различен период…