затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Работно отново

След три дни на Езерото, ми е все още трудно да вляза в ритъм, а седмицата се преполови. Поне съм на път да мога да работя почти изцяло дистанционно, което се оказва голям кеф.

Някой да има идея за конкретна дата, когато в USA ще има наличен iPad за купуване? А да иска да направи едно добро дело (довлачвайки един насам)?

Sade 2010, отново.

Ето че новия албум на Sade Adu вече е факт. Или поне неофициалното му превю. Сега ще чакаме доставка от Германия, ако от магазина на Public във Варна не са решили да доставят хубаво оригинално копие.

Love Deluxe продължава да ми е топ харесвания албум на Sade, като веднага след него се нарежда новият Soldier Of Love. С изгледи да си разменят местата, защото не успях да го прослушам както трябва. Харесвам новия привкус в музиката й. Нещо като осъзната меланхолия и история. Има нещо съвсем ново в него. Има спокойствие без каквато и да е било припряност. Звучи ми направо като прощален албум. Спокойно и малко тъжно. При това тъжно по различен начин от меланхоличните песни от предните албуми.

Добре дошла, Sade, очаквах те..