затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Неделно на морска гара

За разлика от предния път, когато кадрите от апарата ги извадих седмици по-късно, то днес направо съм шампион. Неделя си изкарах страхотно на морска гара, въпреки че беше все още бая хладничко и ветровито. Почти три часа пиене на кафе и седене по кейовете ми се отрази повече от чудесно. А и все още не са полазили хората крайбрежието. Което ме подсеща, че лятото не е от най-любимите ми сезони. И че ще трябва да преглъщам сега и да чакам да дойде най-любимото ми време от годината за разходки и снимане до морето – есента.

А да, и всъщност тилта също доста намаза неделята. Не съм го свалял от апарата. Много ме кефи да снимам миниатюрки, само дето така рядко ми се случва напоследък..

ambient defocus v7

След десетина години он-лайн, и различни облици, които имаше проекта (най-вече в сиво и бяло), дойде време да си облече по-шарени летни дрешки. Благодарности на Йовко за страхотната Moonlight тема, която ползвах последните 2-3 години. Както и на John Wrana, за Relaxation темата. Която също беше страхотна и я ползвах доста време.

Сегашната ще изглежда малко странна и объркваща. И предполагам ще създава известни грижи откъм удобство за четене, но какво пък, страницата има фийдър, който излъчва последните пълни 10 публикации (без реклама в себе си, разбира се):
http://www.ambientdefocus.com/weblog/?feed=rss2

Остава по някое време и фото-журнал секцията да си смени цветовете и фона, но това ще се случи след известно време.

Другата новост е свързана с лиценза, блога вече е само под CC-BY. Последните години беше с ограничения за ползването, надявам се това е крачка напред. Фото-журнала и портфолиото обаче засега продължават да са под Всички права запазени.
http://www.ambientdefocus.com/weblog/?page_id=725

А, да, примем и мнения за смяната.
Якуууу, Гаднооо, Ууууу и т.н. :D

Armin Van Buuren

Хм. Попаднах на странно инфо (ей тука), според което Armin ще дойде в България тази година! Не забелязах официално на сайта на Cacao нищо, но и той изглежда че още е с миналогодишното инфо. Ако е истина, там сме!!