затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Международен фолклорен фестивал Варна

Ето че отново дойде най-шареното събитие за улично снимане във Варна – международния фолклорен фестивал. Ние разбира се както винаги ще си снимаме уличното дефиле. Тази година това ще е в Неделя 01.08.2010 година и в Четвъртък 05.08.2010 година.

Обикновено се виждаме малко преди това, след това снимаме и притичваме между участниците (носенето на прес карта е добра идея), и накрая пием кафе с нещо студено и обсъждаме кадрите.

Срещата е Неделя 01.08.2010 година, 17.15 часа пред часовника, веднага като излезеш от двата подлеза. Ако случайно ни изтървеш и знаеш мобилния ми номер – звънни ми, и ще ти кажа къде се намираме текущо.

Продава се Renault Scenic 1.9 dCi

Продава се една обидно икономична дизелова кола, повече подробности ей тука:
Цената може да се коментира.
Снимки повече и съвсем детайлни навярно утре, че днес вече няма как.

вече продадено.

Новите селинджъри / Созопол

Преди ден-два ми пратиха тази снимка по ФБ. Действито се развива в Сопозоп (ако не се лъжа). Аз лично като морско чадо никога не бях виждал подобна простотия, но какво ли не измислят вече селинджърите в стремежа си да са оригинални.

Приемам идеи какво още може да се измисли за да събира погледите. Хаха ха ха

ambientdefocus нападна amazon

Не съвсем в буквалния смисъл, разбира се.

Но от днес всячески избягвам купуването на книги от България. Първо защото не се сещам за адекватно място от където мога да си купя адекватни заглавия, без да се чувствам неловко че оглеждам и без това ограниченото количество книги, които са изложени. До някъде Public се опита да е различен от останалите места, където можеш да си купиш хубави книги, включително такива за дизайн, за фотография, или с фотография. При последното си ходене в Хамбург ме глобиха на летището за over baggage, за което беше виновен канона с бурканите, но и двете части от антологията на Michael Kenna, както и On This Earth на Nick Brandt.

Много харесвам хартиените луксозни издания, това е и причината поради, която купувам всичко на Schiller, защото просто знае как да продава, освен че е прекрасен музикант. Преди малко напоръчах книги на тема дизайн от Amazon. Не знам защо досега не съм поръчвал, от години купувам от AppleStore легално, както и друг софтуер с кредитните си карти. Разбира се много предпочитам да мога да си пипна лично книгата, да я разлистя малко, да усетя лекия мирис на мастило, за да преценя дали това е моята книга. За съжаление това не е съвсем възможно с Amazon, но го предпочитам пред купуването на ултра скъпи книги от места, които не заслужават изобщо да ги продават.

И да се опитам да го формулирам по-добре от Йовко, едва ли ще успея. Но минавам към изцяло амазонско поръчване на нещата, които ме интересуват. Бих казал, че като се научат нашите търговци ще почна и от тук да купувам, защото нямам нищо против търговската печалба. Например книгите на Kenna ми струваха амазонската цена, но в Euro. Но съм сигурен, че няма да се научат. Това обаче не е мой проблем.

Нямам търпение да пристигнат книжките, че съм си харесал още няколко.