затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Фото Павилион – най-точното място за коледно пазаруване

Клиент съм на Фото Павилион отдавна, всъщност от почти както ги има. Момчетата винаги са проявявали изключителен търговски и клиентски нюх. Винаги нещата, които са ги продавали са били на ниво. А обслужването продължава да е на невероятно ниво за родните търговци (наблюдения от магазин Варна).

Точно до края на годината текат страхотни промоции, от което аз вече се облажих с Bowens Gemini 500 Pro Travelpak Kit плюс Рефлектор Bowens Softlite.

Цената в момента при Фото Павилион е по-добра отколкото на BH PhotoVideo! Дядо Коледа тази година беше особено благосклонен.

Nightwish – Imaginaerum

Ето че излезе и новия албум на Nightwish. Днес съвсем случайно погледнах и видях, че е наличен по торентите. Въпреки това трябва да добавя оригиналния диск към останалите в колекцията. Албумът е доста интересен и не съвсем типичен.

Например не бих познал, че Анете може да пее джаз толкова добре. Както и че могат да звучат по точно този начин. Доста са дръпнали музикално от предния албум, който също беше супер. Нищо че ми отне немалко време да свикна с вокалите, след десетина години слушане на Таря.

Албума отива към колата утре сутринта…