затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Golden Pages били партньор на Google (maps) … wtf

Не помня вече за кой път попадам на запис в картите, подаден от Golden Pages автоматично, които се рекламират по следния начин (препратено ми от клиент):

По повод днешния ни разговор по телефона, приложено като прикачен файл изпращам на Вашето внимание най-новото ни предложение, което е резултат от партньорството на Google и Golden Pages от края на миналата година…

За да се убедите, че участието Ви работи във Ваша полза, Nielsen online ще Ви предоставят и статистика за успеваемостта. Ще Ви съдействам и за оформлението на профила Ви, ако пожелаете.

Не знам какво разбират под оформление на профила, но не се сещам за един път дори, в който локацията да е добавена абсолютно точно (винаги е изсипана, където са приели от Google Maps, че трябва да е адреса, без да се позиционира финно). Един път дори не се сещам фирмата да е изписана както трябва (обикновено на английски се изписва с Шльокавица, което няма нищо общо с международното име, под което е позната фирмата). И нито един път не помня да са добавени правилните категории (които са силен фактор в SERP). За текущи промота, отзиви, работно време, лого на фирмата и рекламни графични материали… изобщо не говорим. Нито за това, че нямате достъп до управление на бизнеса си в картите.

За Бога, не си давайте информацията в Golden Pages, после отнема време и много нерви да се трият локации (ако изобщо проявят разбиране) и да се правят като хората!

H(2)OME… или подводна къща на мечтите

Попднах на страхотен проект, който предлага ако имате десетина милиона долара, да ви построи подводна къща с всички възможни гъдели, за които можете да се досетите. Разбира се не мисля, че това може да се случи в Черно Море, заради липсата на такава прозрачност и морски обитатели. Но ако имате десетина милиона в зелено, това няма да е особен проблем :D

Описание на проекта:

Now you can enjoy the amazing pleasures of dining in the company of
the denizens of the deep in your fabulous H2OME underwater dining room.
This beautiful undersea dining area features a curved wall of crystal clear
acrylic with panoramic views that literally put you inside of a coral reef
teaming with life.

http://www.ussubstructures.com

ГМВС 2011

Годишния мразовит варненски стрийт го отметнахме и тази година. Макар да не беше точно стрийт, а като по-миналата година повечето време бяхме в старото ЖП депо. Но беше много много приятно. Още повече почти през цялата година нямах време да поснимам за лично удоволствие, а предимно по работа.

Но спазихме традицията. Като стрийта накрая завърши в барчето на яхтеното пристанище на морска гара.

На добър час 2011 годино, и добре дошла 2012. Годината, която изпратих беше една от най-интересните напоследък в живота ми. Надявам се 2012 да е дори още по-успешна и интересна.