затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Честит празник, Българи!

В началото бе словото и словото бе у Бога, и Бог бе словото

Малко е жалко в информационната ера колко малко хора четат. При положение, че навярно повече от половината население на планетата е неграмотно. Честит празник, приятели, без четмо и писмо не сме хора.

host.bg – лошо качество и лоша поддръжка/мениджмънт?

Всъщност изглежда дори далеко от най-добрите компании.
Което е супер жалко, понеже за 7 години клиент винаги съм бил доволен. Тази година започва зле с отношенията ми с тях и тоталната загуба на професионализъм от тяхна страна. Бизнеса бил в криза. Колко да е в криза? Минавам през втора хостинг компания, която след няколко години тотално занемарява начина си на работа.

Впечатление от последния месец – ръчен бекъп, който изяжда всички ресурси на техен сървър и липсата на проект всяка нощ между 00 и 04 часа. Спиране на проект без оказване на каквато и да е техническа помощ или предлагането на такава. Неотговаряне на потребителски тикет. Отговаряне с забавяне около час. Разговор с мениждърския отдел (човека дори не се представи) и липса на отговор дотук вече втори час.

Така де, препоръчвам да не се спирате на http://www.host.bg за хостинг на сериозни проекти.

Преди да измигрирам всичко на някой от немските VPS доставчици, някакви идеи за читав хостинг на малки до средни проекти? ICN.bg последната година ми правят много добро впечатление дотук. Други?