затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Почти 10г по-късно

Почти 10 години по-късно (стартирах тоя сайт Октомври 2003г.) съм в период на размисъл за неговия смисъл. Досега винаги е бил да си пиша разни неща, да си отбелязвам събития и сайтове, които после лесно да откривам, както и да обменям мисли с мои приятели и познати. Със съжаление признавам, че често съм внимавал какво казвам и как го казвам (т.е. С мисълта да не се обиди някой). Сайта ми никога не е целял да е известен нито някакъв супер авторитарен, това е и една от причините поради която рядко коментирам чужди блогове, въпреки че харесвам доста и чета доста.

Та да се върнем към първата мисъл, мисля да почна да пиша повече по обществени теми с привкус на това колко неща са минавали покрай нас през годините, без да ги забелязваме. Аз не харесвам политиката и никога не бих се занимавал с политика, нито бих лобирал за конкретна политическа формация. Т.е. ако започна да бълвам такива теми, ще е от позицията на вечния хейтър, а не като прокламатор на конкретна формация.

Готови за голямото скиторене

Багажа е готов. Ще е изключително трудно да се натъпчем в колата (въпреки, че махнах бас касата вече), все пак четири човечета в кола, която е мислена да превозва 4, а не 5 човечета. Т.е. забрави за багаж в купето общо взето. Другото странно е, че дори не съм предвидил чанти за компютрите, мисля да носим двата айпада само. И разбира се раницата с фото джаджи. Май не е лошо за догодина да помисля за по-голяма кола (например w140 или w220), или в лошия вариант за горен багажник.

Тази година за първи път съм и по-екипиран за планина – със сървайвъл комплект и всякви джаджи за осветление и рязане. И много карти за фотото, макар, че рядко успявам да ги напълня.

2000км из Родопите. Не ме търсете следващите десет дни за каквото и да е ;)

Искате промяна?

Няма да стане с нов изборен кодекс, нито с нови избори. Нито ще стане с исканията, която са в момента. Камо ли с наредени Харти 2013 и други документи, изготвяни от родните think-tanks и известни Еврейски/Арменски и всякакви други родове и интелектуални петиции.

Най-добрата отправна точка е:

Никой, който някога е работил или сътрудничел в службите, завършил си е образованието по линия на службите, или негови роднини някога са работили или работят в службите да няма право да заема ръководна административна длъжност. Максимум оперативен служител. Никакви депутати, комисии, министър, зам. министър, кмет, зам. кмет, главен секретар и т.н.

Изхвърляме на първо място всички, свързани с партията-майка и ДС, веднага!
Всичко друго е манипулация и запазване на статутквото за да седне следващия изпълнител.