затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Sofia pride 2015

По това време на годината обикновено се говори за онеправданите хора с друга полова определеност, ориентация и както те си го наричат. И разбира се се говори за Sofia Pride 2015.

Този път някак много силно държа да си кажа мнението. И то е – че не виждам причина да се случва този парад. Никой не отнема правото на някой да се самоопределя като каквото си реши (стига това нещо да не е престъпление по законите на държавата ни) нито да си изповядва каквато и да е религия или вярвания (стига отново да не извършва престъпление). Т.е. нямам нищо против съществуването на хора, които се самоопределят като такива със хомосексуална ориентация. Обаче имам изключително против това да ми се навира в лицето няколко седмици от годината. Защото като претендираме, че хората имат право да се самоопределят и да си го показват – геронтофилите и те са хора, и те имат право да се самоопределят и да „прайдват“. Некрофилите и те. Ми дай последните да помъкнат по един труп и да се натискат пред американското посолство.

Имам изключително против разпада на ценностната система в държавата, която не си е сменяла никога името, откакто съществува. Държавата, която е дала една от съвременните религии, която е дала писмеността на повечето народи. Държавата, която е дала начина на организация на държавния апарат, която организация днес се ползва от целия свят почти.

Имам против легализирането на инцеста в еврогейска европа, което много скоро ще стигне до нас (нали имате деца?! пък били те и осиновени, ако изповядвате хомосексуализма). Имам против легализирането и на тази пошлост по отношение на децата отново в еврогейска европа.

И ако всичко това трябваше да е нормално, то щеше да е нормално, и хората щяха да се възпроизвеждат като достатъчно немалка част от животинския вид, който има възможност да си променя пола за да се продължи биологическия вид, както и който съвместява в себе си и мъжки и женски функции, отново с оглед да оцелее биологическия вид. Щом едните хора се раждат жени, другите мъже, така трябва да е. Точка. Или ако някой счита че не трябва да е така, ами чудесно, нека си изповядва неговите виждания, без да има право да осиновява деца и да се оножда на центъра на Сердика (и навсякъде другаде). Същата Сердика, която едва не става столица на империята, вместо Константинопол. Защото така или иначе император Константин е обмислял и това.

Против съм и всякаква паплач, финансирана от НПО-та и ИПИ-та на Сорос и америка за България (нарочно е с малка буква). С които е пълно. Целият Интернет гъмжи с мнения и статии (вкючително в Дневник, как ли не се учудвам), чиито автори в рамките на 5 мин се проследяват до Отворено общество, ИПИ, МИНДИЛ, америка за България и още стотици хиляди неправителствени хранилки от името на страна, която е по-млада от повечето къщи на бабите ви по селата!

Против съм масовото оскотяване и оглупяване на народа ни, който все още счита като дата за първата си държава 681 година, и който продължава да вярва на лъжата, наречена славяни… Народа ни, който обезверен и манипулиран, и оглупял, хваща европейските пътища да мие чинии и слугува, на държави които са били част от канския ни хаганат, векове преди да се появят в сегашния си вид. Против съм продажниците, които се нареждат на хранилка на организациите, щедро даващи грантове за унищожаването ни като народ и държава. Какво ще ги правите тия пари бе? Ще си купите кола и къща, ще ходите на почивка в Гърция. И кво? Утре на 70г къде ще ги дянете тия грантове? А какво правим с кармата? Как ще изчиствате това и колко време ще го чистите?

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Много векове и много народи са се опитвали да ни заличат. Винаги сме се изправяли. И въпреки че навярно никога не сме били докарвани чак до такова стадо от слепци… пак ще оцелеем. А всички, които не милеят за това да се разкарат час по скоро в която посока им харесва.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!