затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Съживяването на една мечта

Тази година реших отново да свиря. Няма конкретнап причина, просто една сутрин се събудих с мисълта, че отново имам нужда да свиря. Но понеже не бях пипал китарата навярно 15г, то имаше нужда от сериозна профилактика. Колкото и да е читава (един от добрите модели на Charvel), то единственото нещо, което не е топ в нея беше тремолото. Навярно да не си подяждат пазара на Jakson. И въпреки, че вече имам Ibanez, който е и доста по-висок клас, изпитвам изключителна носталгия към тази китара, защото с нея открих музиката, и защото ми е от баща ми, който го няма вече малко повече от година.

И така с помощта на приятел, който има профил в ebay с достатъчно история (благодаря AF), и с помощта на следните двама човека, ремонта на китарата е вече факт и с голямо удоволствие ще се опознаем наново.

Оригиналното тремоло го взех от следните хора, които бяха изключително отзивчиви да дадат консултация и да поемат обещание ако оригиналното тремоло (което навярно струва почти колкото самата китара) не пасне, да го приеме обратно и възстанови изцяло парите:

Gareth от Advanced Guitar Center
http://www.advancedguitarcentre.co.uk
http://stores.ebay.co.uk/Advanced-Guitar-Centre
Thank you, Gareth!

Лютиера, който свърши всичко останало:

Боян Матев
http://matevguitars.com
Благодаря ти, Бояне!

(още…)