затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Взе да ни става навик всеки уикенд да обикаляме наоколо. Почти не сме изпускали случай. Единствения проблем после е, че човек се настройва ужасно трудно за работната седмица. Но какво пък, дори шофирането извън града дава релакс и за очите и за мозъка.

forest near varna

А и не е ясно колко години още ще просъществуват подобни местенца в близост до големите градове. Това е на петнадесетина километра северно от града. И е приятно място човек да погледа зеленина. Пък и явно тези дни ще ми върви на зелето и на планини. През седмицата имам да ходя за два дни до Пловдив за да снимам за клиент две доста интересни събития. Обичам предизвикалествата!

Сега е време да погледам пак Wanted, а след него ако не съм заспал съвсем (след чаша уиски докато отмарям гледайки), ще завъртя и Blade, че също ми се е догледал.

Коментари

  • ZOOM, юли 2nd, 2009, 2:37 pm


    След зелено – задължително ТРАНСФОРМЪРС :-) А за релакс ще пробваме днес Ледена Епоха в 300D :-) Въпреки че нещо ми се уморяват очите на тримерните филми, ефекта е много готин, а и филм на любима агитка (защото не мога да ги нарека студия, въпреки са) гледам да не пропускам! Айде на кино тълпата!

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field