затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Изложбата мина страхотно.

Ама съвсем по ред. Още от сутринта подредихме нещата. Доста преди от медиите да дойдат, вече бяхме и подравнили фотографиите. Измислихме си импровизирайки много интересна система за закрепване и подравняване (това с патентите е пълна глупост, какво да взема да я патентовам сега ли? и после само да живея от обикаляне на изложби.. бля).

Вечерта към 17.30 вече бяхме наредили и масите, както и проектора за стената. Където се оказа, че си има готово автоматично платно, на което чудесно се проектираше презентацията в метър на метър и половина.

Времето напредваше и наближаваше часът на откриването.
Тъкмо си мислех нещо от рода на „а може ли да не дойде никой, или да дойдат 3-4 човека и това е?“ Не че нямаше да бъде очаквано, все пак не сме известни имена в тия среди, пък и се занимаваме прекалено от скоро с фотография.

Малко преди 18 часа взеха да се изсипват хора. Включително някои доста известни имена във фотографията. На откриването Любомир Бенковски от „24 часа“ произнесе страхотна реч. И гостите започнаха да гледат изложбата. Страхотно стана. Всички много харесаха и презентацията. Доста от по-известните имена, пък и другите гости много харесаха нещата. Всички отзиви бяха строго положителни. Много се накефихме.

Някъде към 19 часа хората взеха да си отиват. Ние си тръгнахме близо 19.30 след като поприбрахме и пооправихме залата… готова и за следващия ден.

Слайд шоу за изложбата, което се прожектираше:
http://belfo.photo-forum.net/boni/seen.zip

Снимки от откриването:
http://g.cult.bg/seen/exhibit/seen1.jpg
http://g.cult.bg/seen/exhibit/seen2.jpg
http://g.cult.bg/seen/exhibit/seen3.jpg
http://g.cult.bg/seen/exhibit/seen4.jpg

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
април 14th, 2005
| публикувано в Фотография Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field