затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

балчик

Колата днес показа 111111 километра (не че има абсолютна сигурност дали не е бърникано по компютъра, въпреки проверките че не е), и за сетен път се замислих кога ли ще ми се види икономически изгодно купуването на нова кола от магазина, след като има доста интересни оферти на върнати от лизинг почти нови автомобили, както и още по-сладки оферти за малко карани автомобили, разбира се на пъти от цената в магазина на чисто нов автомобил. Предполагам, че някой ден и този момент ще дойде, въпреки че не бих се обзалагал по въпроса.

Затова пък в Балчик беше както най-често – изключително приятно, не особено натоварено и пълно с народ, и с едно доста приятно време за подобна разходка. Все още го предпочитам извън сезона, но вместо два часа в морската градина лятно време, предпочитам един час и нещо в Балчик, и малко път напред-назад. Всъщност на колата й върви на път тия дни, другата седмица пак я чака разходка из страната (за голямо съжаление без Езерото този път).

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 12th, 2009
| публикувано в Ежедневие Коментари (1)

Коментари

  • ivo, юли 13th, 2009, 10:21 am


    …трябва да помисля над покупката на МПС

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field