затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Много обичам да снимам международния фолк фестивал във Варна! Това ми е най-любимото събитие, където мога сред хората да си поснимам интересни типажи без да се притеснявам. И обикновено го чакам всяка година. И пиша за него често:

http://www.ambientdefocus.com/weblog/?cat=111

Макар, че съм го изпускал едната година, защото не можах да се организирам, и едната защото от общината така и не качиха програмата никъде – нито на сайта, нито по центъра. И всичко си мина тихомълком. Като гледам сайта на събитието – varnafolk.org, вътре дори няма адекватен архив на това какво се е случвало през годините, липсват изобщо години, в които никой не е качвал програмата и това се е случвало без варненци да разберат (примерно 2005 и 2008 година), липсват каквито и да е сносни снимки от събитието… изобщо идва ми да набълвам яко по въпроса.

Сега гледам някой се е сетил и е направил един супер нечетим графичен афиш на сайта, информацията от който не може да бъде разпратена на познатите, защото просто е един джепег. Та реших да пусна една секцийка при мен, която всъщност тегли категорията на още едно място и е насочена към това събитие.

http://www.ambientdefocus.com/varnafolk/

В следващите няколко поста ще изровя от уеб архива каква е била програмата предните няколко години, ще кача и малко снимки, които успея да намеря при мен. И се надявам тази година да добавя още снимки и впечатления. Който му се снима събитието – най-интересната част от него като гледам на пръв поглед ще се проведе на 2ри и 6ти август. И май ще се съберем пак няколко човека да поснимаме.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 19th, 2009
| публикувано в Фолк фестивал Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field