затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Дзън дзън дзън, хазната дрънка на празно май.
Минат се не минат няколко години и нашите хора избухват с някоя идея, за която почваш да се чудиш дали тези хора се шегуват, опитват се да демонстрират мислене, или наистина са решили да правят подобна дивотия.

В случай, че няма сключени договори, за целите на осигуряването работата по Интернет сайт представлява трудова дейност, която лицата извършват за свой риск и за своя сметка.

Оле оле, Красимир Стефанов – титан на мисълта!

Сега като гледам и Дончо е писал, че и доста народ (който не му остава време да гледа ТВ и да следи новините как върви с няколко дни назад, хехе).

Интересно дали в опитите да напълнят хазната по смешни начини, дали няма да стигнат до това – имаш автомобил (за който правиш разходи) ами трябва да се осигуряваш значи; а защо не имаш фотоапарат, който също има разходи – хайде самоосигурявай се. Като си изпия кафето може да се сетя и за по-извратени начини за реализация на идеята, предполагам :D

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 23rd, 2009
| публикувано в Ефирно Коментари (1)

Коментари

  • Калоян, юли 23rd, 2009, 2:10 pm


    Олеле, на никой няма да давам лечета затова че пиша стихчета или за женски форми …

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field