затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

направо бях забравил, че имам блог.
или не ми достигаше време да седна да драсна някое впечатление. или нямах желание/нагласа затова. и дните си минават. поне сега поотмина многото работа и се позатопли. винаги в края на годината (а за мен края на годината е февруари-май) е така.

завърших си новия стил на сайта, пак е флаш но малко по-изчистен и класически. обмислям каква музика да сложа към него. иска ми се нещо на оукънфолд, ама трябва да го прекодирам на по-нисък битрейт, че да стане по-малко и да се зарежда по-лесно. заедно с това част от снимките ми ще влязат в още един проект, който започваме с пламен – за продажба на фотография през интернет. сайта е почти готов и там само трябва да се дозавърши и качат малко снимки. иначе сме решили да е затворена система, ние еднолично ще решаваме кой автор да каним на сайта и така. тия дни димо ще ми купи инфрачервения филтър на хоя, защото не става добре с апарат, който не е дслр или не е сони 717. мисля да разкарам и неутралния филтър (имам си алтернатива с едно зелено стъкълце за 40 стотинки и къстъм бял баланс през него) и очаквам да пристигне неутралния градиентен филтър. може би до месец.

йовко вчера вечерта ми даде линка на един фотолог – http://www.chromasia.com/ и пича, на който е фотолога въпреки че не е нещо супер уникално, снима много добре. предвид факта, че живее в англия и там нещата са доста шаренички. абе кефи си, добавих си го във фейвъритс. по шареничкото прилича малко на галерията на пекка сааринен от канон дигитал фотографи. само, че последната е от финландия. отново много красиви цветни неща. във варна като сравнявам снимките от тия две галерии, както и тестовите галерии на дпревю е направо всичко черно-бяло. дам.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 12th, 2005
| публикувано в Уеблог Коментари (2)

Коментари

  • yovko, май 12th, 2005, 9:54 am


    Закачи си някоя creative commons мелодия ;-)

  • george, май 12th, 2005, 3:53 pm


    може да сложа някой мой инструментал от китарните години :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field