затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

varna folk festival

Закрихме тазгодишния международен фолклорен фестивал. Трупите за разлика от неделята този път подраниха и нямаше никой от общината да им дава зор. Получи се много яко. Не беше и слънчево, а по-скоро се канеше всеки момент да завали, така че и светлината беше супер балансирана и удачна за мазане.

Отново всички бяха безлични. За съжаление обаче липсваха бразилците, които бяха от най-шарените заедно с американците, та пак честта да забавляват варненци се падна на последните. Те имаха малко уморен вид, но се справиха пак успешно – играха чак до морската градина без да спират. И направиха чудесно шоу. И понеже не ги препираха, този път позираха малко по-добре. А днес имаше повече снимащи и от четвъртъка. Никога не съм виждал повече хора с апарати на едно място. Суперско.

Това, което беше обаче супер странно и не мисля да се е случвало до сега – появи се от някъде друга бразилска трупа, която не е участник във фестивала и изкърти всички останали, включително и американците. Вървяха по успоредната алея и обраха почти целия зрителски интерес с танците и сценичното си държание. Толкова се изкефих, че накрая прибрах апарата и се наслаждавах на танците.

Снимки скоро.

Коментари

  • Zorro, август 7th, 2009, 8:56 am


    Навита за Ginger-a:)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field