затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

one story - your story

От доста време се каня да пусна по-отворен фотографски проект, и след няколко годишно залежаване на идеите, същият е вече реалност (thanks j.). Макар и с променена първоначална идея до някъде.

http://1story.net

1STORY е фотографски проект, който с помощта на серия от снимки и/или текст има за цел да разказва. Вашата гледна точка по отношение на дадено събитие, интересно място което сте видяли, нещо стойностно което сте почувствали.

Проектът има доброто желание най-добрите материали на него да се публикуват под формата на електронен безплатен PDF брой, който да има за цел да представя под различна форма добри разкази и/или фотоматериали, както и своето популяризиране.

Както е видно от идеята му – на неговите страници ще се публикуват фото-истории, най-общо казано. Кадри и разкази, които не биха били същите сами по себе си, освен ако не са цялостно представени като серия.

Така че ако ТИ имаш интересно построена фото-серия, и желаеш да участваш в едно място, където ще се споделя само любовта към фотографията, без негативните странични ефекти като техно-маниащината, е твърде вероятно това местенце да ти допадне.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
октомври 22nd, 2009
| публикувано в Фотография Коментари (5)

Коментари

 • j., октомври 22nd, 2009, 9:39 am


  welcome g. ;

 • Иван, октомври 22nd, 2009, 11:16 am


  Поздрави за идеята и реализацията! :-)

 • george, октомври 22nd, 2009, 2:27 pm


  мерси :-)

 • Теди, октомври 25th, 2009, 10:10 pm


  Невероятна идея наистина.
  Поздравления и за нея, и за изпълнението й.
  Веднага става постоянен линк при мен; късмет с продължаването и поддържането; някой ден може да се включа.:)

 • george, октомври 25th, 2009, 10:42 pm


  Благодаря ти!

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field