затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Според аналитика на Google, директните посещения на сайта ми са едва 9%, след това следват референтни сайтове около 24%, и всичко останало търсачки. От една страна добре, съвсем явно Google доста ме харесва, от друга обаче никак не е добре, трябва да наема някой да пише регулярни и интересни неща в блога ми :D

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
януари 22nd, 2010
| публикувано в Уеблог Коментари (9)

Коментари

 • Michel, януари 23rd, 2010, 12:00 am


  Предлагам да наемеш себе си! ;)

  (Защото ми е винаги приятно да те чета и да гледам твоите снимки…)

 • Роберт Иванов, януари 24th, 2010, 6:16 pm


  Четем те в RSS-четеца, затова броя на директните отваряния е малък ;)

 • Дени, януари 25th, 2010, 10:23 am


  Просто дай поле за изява на своите приятели. По едно акаунтче и всеки да обогатява блога :) Със сигурност имаш приятели, чието мнение уважаваш и можеш да им се довериш да дадеш гласност!

 • 0xAF, януари 26th, 2010, 10:11 am


  Аз мога да пиша регулярни глупости без никакъв проблем ! ;)

 • nikeca, януари 28th, 2010, 1:20 am


  Жоро, така си е добре. Максимата гласи, че винаги може повече. Аз предпочитам по-скромно ама да е от сърце, отколкото глупости за пълнеж… Идея: ако откраднеш малко време и го инвестираш във фото-блога според мен ще качиш посетители. Оффтопик: Защо (почти) не снимаш хора? Поздрави :))

 • george, януари 30th, 2010, 5:10 pm


  Michel, мерси! Ще си самодръпна ушите тия дни да взема да се сетя, че имам и блог :D

  Роберт :-) то и аз се чета през РСС-а понякога, забавно е :“)

  Nikeca, снимам доста хора, имам много много непоказвани портрети, ето например тия от фолк-феста, които са отделени в секция, имам и разни други портрети на девойки, не знам защо не ги качвам. Т.е. знам, портретите са много субективна категория и не винаги сработва обратната връзка добре :)

  АФО, хахахаха!! :)

  Дени, и това съм го мислил. Може този път да го помисля по-сериозно да давам думата на някой приятел един път на даден срок да пише глупости вместо мен :Р

 • Дени, февруари 1st, 2010, 12:54 pm


  Помисли го! Ще видиш как така и ти самият ще имаш и повече време и повече идеи като се вдъхновявате едни други! Моята колежка реши да се включи в състезанието по SEO за „ипотпал“, за което 100% си чувал. Никой от нас останалите не знаеше за какво иде реч! Да, но къде на майтап, къде сериозно ни даде възможност да влизаме на сайтчето и да пишем по различни теми, които ни вълнуват! Разбира се на отбрани хора! Искам да ти кажа, че такъв купон настана, че сега по цяла вечер не спим от мерак да публикуваме още и още! Хем ние купонясваме, хем за отрицателно време събрахме по 80 посетители на ден :)

 • nikeca, февруари 2nd, 2010, 3:37 am


  Оффтопик: Не знам от кога е решението за главните букви, но определено е по-приятно.

 • george, февруари 3rd, 2010, 7:38 am


  Дени, че ми е приятно да ме четат – не мога да си изкривя душата, приятно ми е. Но никога не съм гонил посещения, моя сайт е изключително харесван от Google, и има достатъчно добра свързаност за тези 7г. откакто е он-лайн. Но никога посетителите и броя посещения не са ми били приоритет, дори през годините се е случвало сайта да е с ограничен достъп. Навярно е шоу, ще си помисля за някаква рубрика смислена, където да се получи и интересна история, а не само някой познат да пише нещо :)

  Nikeca, от скоро е. Прекъснах една 10+ годишна традиция – неофициално в Интернет да пиша small letters. Явно е време за промяна. (Бизнес кореспонденцията ми през същите тези години не е страдала грам от тази моя прищявка, защото за нея не важеше).

  :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field