затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

сигурно всичко отдавна е изписано за гугъл, вкючително възможностите които има като търсачка. включително книгите за тайните на гугъл. но напоследък забелязвам и още едно приложение на гугъл. къде хубаво, къде не. зависи как ще се използва, но като се има предвид не до там високата интернет култура но болшинството от потребителите… си е малко плашещо.

например някой не ме кефи.
почвам да пиша гадости за него. необходимо е да са верни все пак и въпросния човек да си го заслужава (за достоверност поне). пиша, пиша, пиша, гугъл индексира, пак пиша и т.н. докато в един момент като се пусне гугъл търсене за въпросния човек излизат 1 тон гадости. да видим как ще се развие тази тенденция. засега виждам само справедлив гняв спрямо утрепки. но времето ще покаже накъде ще се развие това.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 2nd, 2005
| публикувано в Интернет Коментари (4)

Коментари

 • Дончо, юли 2nd, 2005, 3:26 am


  Това ми напомня лафът „те да кажат, че сестра ти е к*****, а ти върви доказвай след това“…

 • george, юли 2nd, 2005, 3:40 am


  скоро може да има и следната услуга
  даваш еди колко си кинта, пускаме цял форум (разбира се в конфига преди това ще избираме името на жертвата) и с готови няколкостотин теми и отговори и мними потребители. :))))))

  не бе, да не се обидиш сега. това няма нищо общо с онзи нещастник от пловдив. не искам да кажа нищо лошо за теб, надявам се го знаеш. просто не бях се замислял за това приложение на кмета гугъл.

 • Дончо, юли 2nd, 2005, 4:43 pm


  Неее, аз ни най-малко не съм се засегнал.

  Колкото до „онзи нещастник от Пловдив“, това не ми се коментира повече (затова и коментарите са затворени).

  Моята статия за него имаше само една цел – всеки да си понесе последствията от глупостите.

 • z, юли 6th, 2005, 3:20 pm


  лафа беше „те да кажат, че сестра ти е к***а, а ти върви обяснявай, че нямаш сестра.“ :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field