затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Не съвсем в буквалния смисъл, разбира се.

Но от днес всячески избягвам купуването на книги от България. Първо защото не се сещам за адекватно място от където мога да си купя адекватни заглавия, без да се чувствам неловко че оглеждам и без това ограниченото количество книги, които са изложени. До някъде Public се опита да е различен от останалите места, където можеш да си купиш хубави книги, включително такива за дизайн, за фотография, или с фотография. При последното си ходене в Хамбург ме глобиха на летището за over baggage, за което беше виновен канона с бурканите, но и двете части от антологията на Michael Kenna, както и On This Earth на Nick Brandt.

Много харесвам хартиените луксозни издания, това е и причината поради, която купувам всичко на Schiller, защото просто знае как да продава, освен че е прекрасен музикант. Преди малко напоръчах книги на тема дизайн от Amazon. Не знам защо досега не съм поръчвал, от години купувам от AppleStore легално, както и друг софтуер с кредитните си карти. Разбира се много предпочитам да мога да си пипна лично книгата, да я разлистя малко, да усетя лекия мирис на мастило, за да преценя дали това е моята книга. За съжаление това не е съвсем възможно с Amazon, но го предпочитам пред купуването на ултра скъпи книги от места, които не заслужават изобщо да ги продават.

И да се опитам да го формулирам по-добре от Йовко, едва ли ще успея. Но минавам към изцяло амазонско поръчване на нещата, които ме интересуват. Бих казал, че като се научат нашите търговци ще почна и от тук да купувам, защото нямам нищо против търговската печалба. Например книгите на Kenna ми струваха амазонската цена, но в Euro. Но съм сигурен, че няма да се научат. Това обаче не е мой проблем.

Нямам търпение да пристигнат книжките, че съм си харесал още няколко.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 11th, 2010
| публикувано в Интернет Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field