затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

В неделя реших да взема малко банички от полуготовите (беше доста топло да се занимавам с кори, пък и рано сутрин) на Белла. Не помня откога не сме купували тези продукти, но последния път преди години си бяха съвсем окей, дори бяха в прозрачна опаковка за да знаеш какво купуваш. Е да ама вече не са. Освен това съвсем явно са неправилно дистрибутирани из мрежата, защото един път размразени, замръзват под формата на топка и няма никакъв вариант да спазиш „от фризера във фурната“.

Така де, почти три лева на вятъра и децата без банички. Не помага и писане на мейла на Белла България. Раздела в сайта им „Социална отговорност“, явно са го направили за да мине ISO сертификацията и нищо повече. Майната му на клиента, все някой ще се спъне в нашите продукти със шарени опаковки. Като гледам търговските марки, май само Сачи пазаруваме от време на време, поне досега.

Правилната дистрибуция и предлагане на продуктите нали в крайна сметка са грижа на производителя? Всеки, който държи на качеството си – внимава кой и как дистрибутира, съхранява и предлага продуктите ти; не изпраща в коша мейли от клиентите си (или ако го прави, не слага гръмките социални отговорности най-горе).

Криза ли?
Още може!!

– edit –
От Белла България се свързаха с мен още вчера.
Изненадан съм приятно. Чакаме развитие.

– edit2 –
Три дни по-късно, всичко е наред с казуса.
Белла България правят много приятно впечатление с реакцията си.
Днес се срещнах с човек от екипа им и продукта ми беше подменен (и разбира се беше мигновено излапан, след връщането от Балчик).

Дано повече компании се отнасят по този начин с разбиране към клиентите си!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
август 24th, 2010
| публикувано в Ефирно Няма коментари

Коментари

Comments are closed.