затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Mtel продължават да ме изумяват. След голямото чакане по нещо толкова елементарно, имаме и развръзка. Първо получих това по мейла:

Здравейте!
Бихме желали да Ви окажем нужното съдействие, затова, моля, посочете ни кой магазин на компанията е удобен за Вас! Ще се Ви свържем с Управителя, за да отговори на поставените от Вас въпроси и да Ви окаже нужното съдействие…
Оставаме на Ваше разположение:
Екипът на МТел

и след още няколко дни

Здравейте!
Направихме обстойна проверка, като се свързахме с колегите от посоченият магазин на МТЕЛ, както и с колегите, отговарящи за предлаганите от компанията продукти. Уведомяваме Ви, че чисто технически е невъзможна замяна на вече закупеното от Вас устройство с ново. Веднъж закупен продукт, който отговаря на зададените от производителя технически параметри, без наличието на дефект, няма как да бъде заменен с друг модел или марка!
Екипът на МТЕЛ

Аз ли не следвам логиката добре или да? Клиент съм от 11 пълни години. Това устройство се подарява при подписване на двугодишен договор, т.е. същото има цена 0 лева и не е водещото в цялата сделка, а е важен договора ми. Който си е факт така или иначе. Още повече, че преди няколко седмици изместих Интернет пакета си от СИМ картата във външното устройство, след като такава опция принципно не се предлага. Нямаш вариант да си местиш пакета данни насам-натам, а само да купуваш още.

Поне най-после си внедриха системата и нещата почти взеха да си идват на мястото. Имам една надписана фактура, която оспорвах и те приеха, че нещо не й е съвсем окей. Аха да решиш, че са почнали отново да се държат добре с клиентите си, и пет месеца по-късно преразгледаната фактура е намалена с …. 1.00 лев точно. Аджеба как точно се получава този един лев? Колко секунди по каква тарифа? И отгоре на всичкото пише на кредитното известие отстъпки от разговори.

Платих я, но пуснах този път писмена жалба срещу въпросната фактура.

Не че ще се случи нещо, ама да се занимават там още няколко месеца.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 11th, 2011
| публикувано в Ефирно Коментари (3)

Коментари

 • Joro, май 11th, 2011, 9:49 pm


  За близо 1 година репутацията на М-тел пада толкова колкото са изградили за 10 години назад, или лидерството в сектора мобилни услуги.

  И аз съм клиент от миналия век, но вече почнах да се съмнявам, просто 50% пазарен дял, усещам как след 2 години ще са на 30 и няколко, ако разбира се няма промяна в М-тел и другите оператори се възползват от ситуацията.

 • ева, май 12th, 2011, 3:59 pm


  Сещам се например, че по едно време около 2004-2005 година бяха въвели персонални мениджъри за работа с фирми, които имат повечко карти.

  Все още има такива, защо не опиташ чрез такъв мениджър понякога помагат.

 • george, май 13th, 2011, 8:39 pm


  Помня го, колко беше хубаво тогава да си им клиент.
  Вече не е така, уви.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field