затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

от две-три неща.
от по-маловажното като градация:

първото е – края на участието ми във фото-култ.
миналата година към края на годината след първите наченки на нападане на сайта от хора, които немогат да снимат, но нито имат желение да се учат, нито пък страдат от липса на самочувствие. та тогава говорих с единия от админите по темата и му казах, че ако продължават да толерират това, просто култа ще се разкатае. сега като гледам е станало точно това. изтрих си за втори път снимките и не мисля да качвам сериозно. достатъчно е само да видиш какви бози се промъкват в топ рейтинга на сайта, както и съотношението стойностни неща към боза. и направо ти се отщява. жалко. но на тоя етап мои неща нямат място на него сайт.

второто е – дпс получи мандата, кабинета е вече готов.
според новините в news.bg, дпс получава 3-ма министри, 14 заместник министри и 6 областни управителя. иди ми разправяй после „гласувай – има значение“. не само че няма, ами стана още по-голямо мазало. и това след 2 месеца мълчаливи пазарлъци за кокала. направо нямам думи и ми се драйфа. ай богу няма такава държава никъде, където малцинство да си има новини на техен си език. сега и правителство. а догодина? официален турски език в училище? драйфа ми се.

третото е – проекта за съхраняване на данни.
накъде отива тоя свят ебаси?! след предната дивотия за кофтуерните патенти в европа – сега новата дивотия. съхраняване на целия европейски информационен поток. благодарение на уеблога на йовко попаднах на материала. прекрасната в кавички идея слага край на европейската конституция за правата на човека, край на конституционните ни права. изобщо направо се чудя какви дивотии зимислят некадърниците за да оправдаят некадърността си в борбата с престъпността на глобално ниво. пълна легализация на отнемане личните права на човек. бах.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
август 16th, 2005
| публикувано в Неподредено Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field