затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

напоследък яко занемарих писането в блога. предполагам е от това, че след близо 2 седмици отпуска и здраво излежаване на априлци, все още немога да привикна към нормалния ритъм. хем имам доста за работа, хем все още немога да постигна поне нормален ритъм на работа.

иначе вече посвикнах с апарата, спрях да снимам само тестове. миналата седмица бях за ден-два до софия и направих вече първия не-тестов стрийт. вчера пък имах малко свободно време и го прекарах на брега на морето. беше страхотно. времето беше едно такова мрачно, чадърите още стоят на пясъка, само дето няма вече грам турист. или поне вчера не се виждаше такъв. дори направих 2-3 интересни фотки, по случай края на лятото. вече почвам да си мечтая за изложението в ротердам… дано всичко се развие нормално и да се поразходя 2-3 дни из ротердам, нищо че нямам идея къде ще записвам снимките. защото за 2-3 дни там сигурно ще ми трябва поне 8гб сторидж, а картата ми е 512мб.

тия 4 дни почивка също ще ми дойдат добре. дори днес обещава да има хубави облаци. може да поснимам пак ако ми пасне.

Коментари

  • Дончо, септември 3rd, 2005, 1:16 pm


    За Амстердам: Би следвало да има фото-студия, където срещу скромна сума ще ти прехвърлят картата на CD.

    И пиши по-често – да се дам тук гордо за пример. :)

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field