затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

от почти нямане какво да правя, или не, по-скоро от спортна страст реших да спретна няколко постпроцеса. които може да свършат работа на някой.

postprocess1-gradient.pdf
това съм го публикувал и преди. нагледен туториал как се имитира истински градиентен филтър с фотошоп. разбира се истинския градиент е по-добре, заради баланса и динамиката на кадъра, но и червеното небе кине точки по фотосайтовете.

postprocess2-landscape.pdf
обработка на пейзаж посредством два лейъра. с кажи-речи различна динамика. много по-лесно от хдр, разбира се не се налага да се носи статив и да се правят 5 кадъра. горе долу лъже. и става прилично.

postprocess3-colorcontr.pdf
postprocess4-colorcontr.pdf
тия двата за повишаване на цветния контраст. става доста добре с трева и изобщо зелени фотки. въпрос на опити докато посвикне човек. много полезно нещо!

postprocess5-duotonegrain.pdf
това няма нужда от обяснения, освен нещо кратичко – артъ, дуотон и шум. кине рейтинг.

postprocess6-colorbalance.pdf
много интересни неща стават с цветния баланс. особено есенни фотки, с цветни шарени листа и придаване на студенина на фона… син оттенък за да изпъкнат по-добре есенните листа.

всичките са под
cc by-nd-nc 2.5 license

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
септември 8th, 2005
| публикувано в Фотография Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field