затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Предлагам бързо бързо да се смени цялото ръководство на КАТ Варна, Дирекция Пътна Полиция, или както там би трябвало да се нарича сега.

Поради тотално несправяне с работата си.

Във Варна е някаква луда анархия. Всякакви бекове минават на червено под видео-наблюдението, минават по забранени участъци, правят забранено преустрояване, кара се масово с много над разрешената скорост, и то агресивно, и всичко това с едно усещане за безнаказаност. Което ще рече, че няма грам контрол, и тъпите видео-камери или не работят, или никой не глобява на база нарушенията, които са заснели.

Има толкова кръстовища, на които правилника се нарушава на всеки няколко минути, при това абсолютно ежедневно. Варна не е малък град все пак. Би трябвало да има достатъчно пътни патрули. А на които не им е ясно къде се случва това – да ходят да си търсят нова работа, очевидно и тази работа не могат да вършат нормално.

Кафа от кретени.

Бойко, като идваш във Варна, хайде моля те зарежи рязането на ленти и ходенето на риболов, ами свърши и малко работа!

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 12th, 2011
| публикувано в Ефирно Коментари (2)

Коментари

  • yovko, юли 12th, 2011, 1:17 pm


    Гледал ли си това – има недостижими висоти: http://www.youtube.com/watch?v=Gsom9ErFuSE

  • george, юли 12th, 2011, 2:27 pm


    Не го бях гледал.
    Затова пък втори път за два дни виждам избоцкване на всички през забранената линия и вливане в пътя в началото на аспарухов мост с висока скорост и без видимост. И още хиляди подобни кретении. И разбира се никаква полиция. Там обикновено чакат на хранилката за 50км/ч. Не че не знаят какво се случва с включването от Аспарухово на моста.

    Ще намеря време и ще отида да поснимам накрая.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field