затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

То е ясно, че като цяло какъвто и автомобил да шофира човек е необходимо да си спазва ПДП, както и да има културно поведение по пътя. Движението е достатъчно натоварено, а хората достатъчно изнервени, за да срещаш повече от един път на ден нагли шофьори зад волана.

Наградата за този месец отива за този хубавец:

Случвало ми се е извън града няколко пъти автомобил на Хенди да се държи абсолютно неадекватно, както и автомобил на Метро. Повечето колички са малки градски колички, които се карат като за последно с възможно най-голямата агресия сякаш сме сами на пътя, а бързаме за важни дела.

Хората, които шофират фирмени автомобили дали ги инструктират че каквото и да правят е добре да пазят доброто име на фирмата?
Забелязвал съм по камиони на транспортни фирми изписан телефон, на който да се обади човек ако шофьора се държи некоректно на пътя. И това си значи, че човека е бил инструктиран освен написването на подобен телефон.

Мислите ли, че лошо поведение на пътя с брандиран автомобил действа зле на името на компанията?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
август 17th, 2011
| публикувано в Ефирно Коментари (3)

Коментари

 • Дончо, август 18th, 2011, 12:11 pm


  Напълно съгласен, хората шофиращи брандирани автомобили трябва да бъдат инструктирани за това, че с поведението си определят донякъде и имиджа на компанията, която представляват.

  Причината за лошото им шофиране според мен е , че у дома карат 25 годишна бракма и дори един такова сгърчено, но ново Пежо, им идва малко повече.

  (А ти вземи си сложи един WPTouch, да не се мъчим като грешен дявол)

 • george, август 18th, 2011, 10:44 pm


  Ще сложа WPTouch :D

  Не е проблема в бракмата, според мен. Те и с бракмите си порят яко ако решат. Просто служебната кола ни ремонтите й плащаш, ни горивото, ни изхабяването, просто пориш и не ти пука.

  Май?

 • Иво Мирчев, август 19th, 2011, 7:10 am


  А най-яко е, когато брандирана кола на Мтел спре на място за инвалид. Култово! Щом в Мтел корпоративната култура е на такова ниво, как при останалите…

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field