затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Не помня вече за кой път попадам на запис в картите, подаден от Golden Pages автоматично, които се рекламират по следния начин (препратено ми от клиент):

По повод днешния ни разговор по телефона, приложено като прикачен файл изпращам на Вашето внимание най-новото ни предложение, което е резултат от партньорството на Google и Golden Pages от края на миналата година…

За да се убедите, че участието Ви работи във Ваша полза, Nielsen online ще Ви предоставят и статистика за успеваемостта. Ще Ви съдействам и за оформлението на профила Ви, ако пожелаете.

Не знам какво разбират под оформление на профила, но не се сещам за един път дори, в който локацията да е добавена абсолютно точно (винаги е изсипана, където са приели от Google Maps, че трябва да е адреса, без да се позиционира финно). Един път дори не се сещам фирмата да е изписана както трябва (обикновено на английски се изписва с Шльокавица, което няма нищо общо с международното име, под което е позната фирмата). И нито един път не помня да са добавени правилните категории (които са силен фактор в SERP). За текущи промота, отзиви, работно време, лого на фирмата и рекламни графични материали… изобщо не говорим. Нито за това, че нямате достъп до управление на бизнеса си в картите.

За Бога, не си давайте информацията в Golden Pages, после отнема време и много нерви да се трият локации (ако изобщо проявят разбиране) и да се правят като хората!

Коментари

  • Георги Й., януари 19th, 2012, 11:21 pm


    Винаги можеш да си claim-неш бизнес листинга в мапс и да го напълниш с картинки, видео и т.н. А след като е бил дръпнат от golden pages, значи гугъл им ‘вярва’ и счита за надежден партньор, което пък си е важно за ранкинга. :-)

  • Георги Й., януари 19th, 2012, 11:34 pm


    Е, явно в БГ нещата са малко по-различни и не може директно да се верифицира листинг от golden pages? Тъпа работа, индийд. По-добре сам да си добавиш бизнеса в google places. ;-)


  • […] Golden Pages били партньор &… via ambient defocus by george on 1/19/12 […]

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field