затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

зимата напира вече с пълна сила. макар че все още не е заваляло сняг във варна. разбира се не броя преди няколко дник, когато препръска малко сняг. зимата във варна не е от най-леките заради вятъра. може да е около нулата обаче като задуха вятър става страшно. добре че обикновено не е много дълга. и е свързана с празници и 1-2 седмици почивка около нова година. а така ми се снима тия дни обаче все не пасва откъм време предимно. иначе продължавам да мъкна мини раничката с фотоапарата и 2-3 обектива с мен.

мислех днес да си ъпдейтвам сайта с галерията, но правих малко корекции по един сайт и ето станало близо един часа. ужасно ми е уморено и ми се спи като на куче. май ще остане за утре. малко ъпдейт на сайта (май последния месец не съм качил нищо, всичко стои на фото-форума като един вид темп галерия), както и малко фотки за фото-журнала. и той скоро не е виждал нови неща.

днес си мислех за още нещо (ох, нещо ми става от миксовете на армин ван буурен. цяла седмица въртя само това). така и не си намерих моето! си име в интернет. нямам си домейн. мдам. винаги съм имал. по няколко, но никой така и не ми е моят. трябва да е свързан с това, което ще има на него – фотографията ми, предимно. трябва да отговаря донякъде на това какво съм аз, и какво харесвам или пък не харесвам. сложна задача. и разбира се не трябва да е зает. но пък не бързам. когато намеря моят си домейн ще знам че това е той и ще си го купя. предишните ги оставих да им изтече срока без да ги доплащам. защо да държа нещо, което не ползвам? или не ми пасва.

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field