затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

чувствам се .. коледно. което е донякъде странно, защото имам доста работа. а дори още не сме обявили как ще са почивните дни във фирмата. обикновено по това време на годината си нося по малко работа и в къщи. реално погледнато пога да си дам малко почивка и да я карам по-леко тези дни. което май и ще направя.

снощи попаднах на невероятен акустичен диск на feithless – everything will be allright. записах си го и за колата и на ноутбука. и си го слушам от вчера. много е един такъв лекичък и релаксиращ. тук таме по него не бих отказал да се чува и гласа на дайдо. ама явно в този проект не участва. може би най-доброто от фейтлес, което съм чувал. 43 минути наслада за сетивата. и пълен релакс. сутринта демонстрирах на сина ми как плюшеното жиравче играе под звуците на фейтлес. много се смя. че нямаше и как да го снимам точно в него момент. най се накефи на контраста между – как жиравчето клати леко глава в очакване на бързата част от микса, по-бързо и по-бързо, докато почва после да подскача и дивее.

дните станаха толкова късички, че забрави човек да усети на къде отива времето и да отиде след работа да снима залез. това разбира се не пречи да изпусна още един такъв залез за който писах преди дни. небето изглеждаше нещо подобно на този пожар…. ако има топла зима и хубав сняг, обмислям да направя и зина презентация. после пролетна, и лятна. и всичките на едно място с интерактивно меню и възможност за избор на сезоните. сигурно ще стане 80мб ама колкото.

а зимата още я няма…

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
декември 8th, 2005
| публикувано в Ежедневие Коментари (2)

Коментари

  • wanted, декември 8th, 2005, 10:28 pm


    Коледно :))
    Вчера ме досмеша, защото аз не обичам коледа, но пунах в офиса едно радио c X-mas classics и в един момент се усетих, че ми се иска да имаше украса, хаха.

  • george, декември 8th, 2005, 10:44 pm


    това е магия братленце, звънчета, сняг, мигаща украса. щеш не щеш почваш да си тананикаш джингъл белс и да гледаш странно усмихнато.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field