затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

във варна започна. днес имаше поредната (мисля втора) страхотна мъгла. този път дори не се вдигна до 9.30 както обикновено. изкара почти до обяд. ох. следващия път може би ще отида до морска гара. че дори странните гледни точки, като тази започват да се изчерпват. ама пусто време като все не достига. в момента е същата мъгла. което значи, че утре сутринта навярно ще изкара поне до към 9.30. и което значи още, че ще се опитам да си открадна още малко време на морска гара преди работа. много обичам мъглите. и начина по който изглеждат съвсем познати за сетивата неща и места. в мъгливо време са едни призрачни. без ясни очертания. силуети. храна за фантазията. или другата гледна точка. а неудобството от измръзналите ръце като спреш да търсиш кадъра… си струва.

поредното „зацикляне“ над дадена песен е от един албум на armin van buuren – shivers. песента е с мацката от iio. преди имаха един страхотен сингъл – rapture iio. та песента е под номер 5 – who is watching (feat. nadia ali). van buuren продължава да ме изумява.

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field