затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Всъщност изглежда дори далеко от най-добрите компании.
Което е супер жалко, понеже за 7 години клиент винаги съм бил доволен. Тази година започва зле с отношенията ми с тях и тоталната загуба на професионализъм от тяхна страна. Бизнеса бил в криза. Колко да е в криза? Минавам през втора хостинг компания, която след няколко години тотално занемарява начина си на работа.

Впечатление от последния месец – ръчен бекъп, който изяжда всички ресурси на техен сървър и липсата на проект всяка нощ между 00 и 04 часа. Спиране на проект без оказване на каквато и да е техническа помощ или предлагането на такава. Неотговаряне на потребителски тикет. Отговаряне с забавяне около час. Разговор с мениждърския отдел (човека дори не се представи) и липса на отговор дотук вече втори час.

Така де, препоръчвам да не се спирате на http://www.host.bg за хостинг на сериозни проекти.

Преди да измигрирам всичко на някой от немските VPS доставчици, някакви идеи за читав хостинг на малки до средни проекти? ICN.bg последната година ми правят много добро впечатление дотук. Други?

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
май 20th, 2013
| публикувано в Уеблог Коментари (5)

Коментари

 • Иван, май 20th, 2013, 11:57 am


  Аз съм при ICN и реагират много бързо с готово решение.

 • turin, май 20th, 2013, 12:47 pm


  Моята препоръка е за DigitalOcean https://www.digitalocean.com/ – за $5 на месец имаш истински VM, можеш да си настроиш линукс, на който да търкаляш едновременно всичките си проекти ;) Разбира се, препоръчвам дейта центъра им в Амстердам, за да не е в Щатите и да е DMCA-contaminated.
  На SSD е и е бързо, а 20GB са предостатъчно за уеб-проекти – стига да няма в проектите много мултимедийно съдържание, но и тогава има решение: просто ползваш външен евтин хостинг за данните само (пак казвам, ако са над тези 20 гиги)
  Хората са сериозни и изглеждат най-добре от евтините и средно евтините облачни доставчици. от по-скъпите си заслужават Linode, но пък там вече парите са повечко. Друг доставчик не препоръчвам, а знаеш, е работя в тоя бранш точно. А споделен хостинг – винаги ще има проблеми, винаги oversell-ват до дупка (не че не е практика и при облаците, но поне DigitalOcean май не прекаляват). А виртуалката, ако си я настроиш веднъж както трябва и си сложиш нещо да я следи и да ти докладва (поща, есемес) при проблеми, след това нямаш грижи.

 • Host.bg, май 20th, 2013, 4:26 pm


  Здравейте Георги Иванов,

  Благодарим Ви, че сте изразили своето мнение за нашите услуги. За съжаление, като оставим настрана оценката, която е Ваше личо право, фактите, които сте споделили не отговарят на истината. Акаунтът ви е спрян, защото сайтът Ви е хакнат и на него са публикувани линкове към сайтове, които сме убедени, че не бихте желали да популяризирате. Ето част от информацията за проблема:

  . . .

  След три поредни отговора от страна на техническата поддръжка с обяснение какво трябва да се предприеме сте взели решение да се съобразите с реалната ситуация и след като сте премахнали проблема, сайтът е възстановен веднага. По време на цялата кореспонденция няма нито веднъж забавяне от страна на Техническата поддръжка на Host.bg.

  Host.bg следва последователна политика по отношение на хостваното съдържание и полага сериозни усилия, за да осигури на всички клиенти максимално независима услуга, доколкото споделянето й го позволява. Надяваме се разбирате, че Вие също можете да се окажете потърпевш от подобен проблем и в този случай ще бъдете облагодетелстван от усилията, които полагаме.

 • stas, май 20th, 2013, 5:10 pm


  http://icd.bg/ – не са толкова лъскави, като останалите, но предлагат ресервни сървърви в САЩ, ХонгКонг и Германия ако се не лъжа + това отговарят бързо и по същество. На мен са ми в повече, като възможности, които не употребявам, но пък откъм поддръжка и стоене на линия са бетон!

 • george, май 20th, 2013, 8:58 pm


  Здравейте от екипа на Хост.бг

  Ще кажа само, че 12 часа все още нямам обаждане от колегата мениджър, с който говорих и който пое ангажимент да ми се обади.

  Другото няма да влизам в спорове и скрийншоти – Вие губите клиент, който е от 7г лоялен, губите и положителното мнение, което получавахте спрямо клиентите на фирмата ми.

  Честито.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field