затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

преядох със шоколад…. отново щанда на lindth беше най-посещаваното място в пикадили. беше заграден тотално от жадни за шоко хора. дори беше почти разграбен. затова пък след цялото вчерашно хапване днес над хладилника все още чакат 2 броя шоколади от по над 400 грама.

продължавам все така да си търся моя си домейн. не че г.култ.бг не ме кефи – напротив, много ме кефи още повече че го ползвам от сигурно 2000 или 2001 година. и все пак ми се иска да намеря моят си домейн. кратък и говорещ достатъчно дори с една дума за мен, или това което правя. не бързам обаче. като го намеря ще е ясно кой е. иначе – благодарско на владо, благодарско на фондация култбг за това местенце, на което има толкова много мои неща, включително думи, усещания, цветове.. благодарско и на хората, които хвърлят понякога по едно око. това зарежда – споделянето, диалога.

тази сутрин събуждането също беше коледно… по някое време рано сутринта вик „иееееееее, дадо коледа е миналлллллл!“, след което трополящи крака, падащи предмети и шумолене на опаковъчна хартия за подаръци. след миг отново трополящи боси крачета нахлуващи с гръм в нашата стая и сина ми победоносно носещ част от подаръците, които е успял да вземе в ръце… не лош завършек на вчерашното чакане на дядо коледа. и сигурно поне 1500 пъти „кога ще дойде?“. накрая беше толкова капнал вечерта че заспа на момента… и дядо коледа успя (така де успях) да се прокрадне и да остави торбите под елхата!

като се сетя, че в градината бях изхващал дядо коледа.. и тоя номер не ми минаваше на мен.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
декември 25th, 2005
| публикувано в Ежедневие Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field