затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Няма да стане с нов изборен кодекс, нито с нови избори. Нито ще стане с исканията, която са в момента. Камо ли с наредени Харти 2013 и други документи, изготвяни от родните think-tanks и известни Еврейски/Арменски и всякакви други родове и интелектуални петиции.

Най-добрата отправна точка е:

Никой, който някога е работил или сътрудничел в службите, завършил си е образованието по линия на службите, или негови роднини някога са работили или работят в службите да няма право да заема ръководна административна длъжност. Максимум оперативен служител. Никакви депутати, комисии, министър, зам. министър, кмет, зам. кмет, главен секретар и т.н.

Изхвърляме на първо място всички, свързани с партията-майка и ДС, веднага!
Всичко друго е манипулация и запазване на статутквото за да седне следващия изпълнител.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 5th, 2013
| публикувано в Уеблог Коментари (6)

Коментари

 • Cristalblade, юли 5th, 2013, 12:09 pm


  Това винаги е било единственото решение.
  Нашите родители /основно/ са виновни че това не се случи през 89/90.
  Ние бяхме прекалено малки да разбираме, те бяха прекалено инертни да го направят.
  Всички фракции на БКП – БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ и хиляди знайни и незнайни
  герои на ДС не трябва да могат да стъпят и на крачка от реална власт.

 • george, юли 5th, 2013, 12:12 pm


  Ами сега сме големи, умни и образовани.
  Не виждам такива искания обаче?

 • turin, юли 5th, 2013, 12:15 pm


  +1

  Всичко друго е прах в очите, но лошото е, че тия, които трябва да го приемат, самите те са свързани с ДС или са учили в СССР по партийна и кадесарска линия… Всичките, включая и сегашните скрити и недотам скрити медийни лидери на протестите. С две думи – няма кой да го направи. Което е отчайващото.

 • george, юли 5th, 2013, 6:12 pm


  Дори мисля, че трябва да се добави следното
  – Фирма, в която някой от горните има дори минимално участие да няма право да участва в държавни и общински търгове
  – Фирма, в която някой от горните участва да няма право да кандидатства по евро проекти
  – Фирми, регистрирани в офшорни зони също да нямат право на горните. Който иска да участва, прави си фирма в България, все пак сме в Европа, и си осъществява търговската дейност.

 • 0xAF, юли 8th, 2013, 3:18 pm


  Това наистина винаги е било единственото решение, както и повечето от нас го разбират и бихме го приложили, ако можехме. Не съм съгласен, че нашите родители са виновни. Те бяха манипулирани и подтикнати да повярват на една измама наречена „преход“. Точно както и нас днес ни манипулират, точно както и днес масата от овце следва този план.

  Единственият проблем, който според мен е стоял досега и ще стои за напред е, че няма как да идентифицираме тези изроди от ДС.
  Ето дори днес пак излезе статия по повод добре познатите ни лица, премиери, министри, президенти… Може спокойно да проследите всеки един от тях до младежките им години и да видите принадлежността им! Само дето, както се споменава в статията, има много досиета, които са унищожени. Под много се разбира: „повечето“.
  Т.е. за да ги различим (отрочетата на ДС), трябва да започнем да вярваме на слухове, че този е бил, онзи е бил и прочее… Колко време мислите, ще отнеме на същите тези манипулатори да пуснат алтернативни слухове и да нахранят народа, гладен за възмездие, с невинна кръв?

  Аз виждам изхода по малко по-различен начин, колкото и противоречиво да ви се стори. Според мен всичко започва в самите нас. Трябва да четем, да се образоваме, да се информираме (не от ТВ разбира се). Едва, когато сме достатъчно информирани, ще осъзнаем, че противодействие, чрез бездействие (или по-точно игнориране), ще ги сломи. Те се хранят с облъчените от ТВ хора (овце), които ги следват във всяка една посока, без да го осъзнават…. Изчезнат ли тези „овце“ (т.е. се информират), изчезне ли стадото им – те са безсилни !


 • […] този смисъл единственото добро предложение е за лустрация и финансова проверка на всички. Има едно ниво в политиката и бизнеса, над […]

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field