затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

Почти 10 години по-късно (стартирах тоя сайт Октомври 2003г.) съм в период на размисъл за неговия смисъл. Досега винаги е бил да си пиша разни неща, да си отбелязвам събития и сайтове, които после лесно да откривам, както и да обменям мисли с мои приятели и познати. Със съжаление признавам, че често съм внимавал какво казвам и как го казвам (т.е. С мисълта да не се обиди някой). Сайта ми никога не е целял да е известен нито някакъв супер авторитарен, това е и една от причините поради която рядко коментирам чужди блогове, въпреки че харесвам доста и чета доста.

Та да се върнем към първата мисъл, мисля да почна да пиша повече по обществени теми с привкус на това колко неща са минавали покрай нас през годините, без да ги забелязваме. Аз не харесвам политиката и никога не бих се занимавал с политика, нито бих лобирал за конкретна политическа формация. Т.е. ако започна да бълвам такива теми, ще е от позицията на вечния хейтър, а не като прокламатор на конкретна формация.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
юли 26th, 2013
| публикувано в Уеблог Няма коментари

Коментари

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field