затвори× Обадете се +359 (888) 63 00 55

поне по коледа човек може да си позволи лукса да става по-късно и да гледа повече филми (ако не друго?). вчера изгледах stealth и flightplan. и двете не бяха кой знае колко добри. ама убиват времето. първият беше с доста прилични ефекти при въздушните битки, не че последните бяха особено много. за днес съм си избрал the skeleton key, edison и blade:trinity

взех си и една малка usb лампичка за лаптопа, че някой път оставам по до късно. я да довърша нещо по работа. я да послушам малко музика или да догледам някой филм. лампичката е много яка и й се каня отдавна. сега си слушам soundtrack-а на k-pax и се настройвам филмово! … че ме чакат после няколко дни с адски много работа преди да се отдадем на посрещане на новата година.

всички са луднали на тема фотография. в компютърния магазин пред мен някакво момиче си купуваше едно от ония малките канончета а-нещо-си. и си дочуваше много як диалог между момичето и консултанта. така и неможа да й обясни повечето неща за какво са. не че е длъжен да я научи да снима, ама изречения от сорта на „тези човечета точно за какво са още и аз не съм чел“ са малко смешни за хора, които продават фотощраци. и друго се чудих. защо не подаряват по една книга на нешънъл джиографик, примерно „как се правят хубавите снимки“ с нов апарат? коледа е. с остъпките на дистрибуторите не е проблем да се добави една книжка за 15 лева. колкото клиента да остане изкефен от жеста….

час по-късно в барчето на делфинариума младо семейство мъдруваше над идеята как да снима бързо-движещ се делфин през стъкло, в което се отразява всичко от заведението на супер оскъдна светлина…. (без коментар). иначе панасоничето фз30 не беше никак зле. за компактна семейна камера е повече от върха. че и за по-сериозно снимане.

,
Warning: Use of undefined constant display - assumed 'display' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ambientd/public_html/weblog/wp-content/themes/ambient-responsive/single.php on line 36
декември 26th, 2005
| публикувано в Филми Коментари (1)

Коментари

  • wanted, декември 28th, 2005, 2:07 am


    Хайде за Stealth не ме е яд, защото не очаквах нищо особено от филма… макар че те се поуляха с глупостите, особено накрая.
    Flightplan беше разочарование, защото е имало потенциал да стане нещо доста по-напрегнато и стряскащо.

Коментирай?

Ако коментарът ви не е на кирилица няма никакъв смисъл да натискате този бутон! Не го правете и ако не сте напълно съгласни с правилата за коментиране!
* Required Field